-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hocam zaten kazancı hak eden bir site adsense onayını alabilecek bir sitedir neden size %50 verilsin
6 kişi bu mesajı beğendi.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Evet alamayanlar var lakin, sadece hesapta reklam yayınlatmanın %lik karşılığı %50 olmamalı. Siteye emek veren içerik giren ceremesini çeken web sitesi sahibiyken sizinle sadece adsense hesabı sağlandığı eş ücret alması çok saçma geliyor. Amacım baltalamak değil lakin düşüncem bu yönde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya arkadaşlar böyle kişilere prim vermeyin deneyin zamanla olacaktır uğraşın belkide bir ay adam akıllı uğraşsanız adsense ye kabul edilirsiniz ben bir tane yazım olan siteyi kabul ettirdim olmuyor diye dert yakınmayın, bir yerde hatanız vardır araştırın bulun sorunu çözün kabul edilirsiniz.
mail: oguzhan_baygul@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hiti fazla olacak adam size niye versin , gider adsense ile beraber site satan arkadaşlardan alır adsense hesabını kullanır sitesinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar eleştirileri biraz fazla sert buluyorum , kimisine göre saçma olan kimisine göre mantıklıdır herkes kendi penceresinden bakıyor herkes bireysel kazancına bakıyor ve yorumlarını değerlendirmelerini yapıyor. Arkadaşımız bir riske girip hizmet vermek istiyor zorla birşey kimseye yaptırmıyor. %50 bana görede uçuk ve fazla bir rakam fakat saygı duyuyorum daha iyisini yapabilecek olan var ise kendi konusunu açar ve hizmet vermek ister laf kalabalıklığına hiç gerek yok.
Syg
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Böyle akıllılara uyan varmı çok merak ediyorum :D ula zaten %50 sini alıcaksın onu yapcağına git en dandik reklam firmasıyla çalış daha çok alırsın lütfen böyle primcilere ekmek vermeyin kendiniz kazanın adam oturduğu yerden para alıcak
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Evet kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor adam ben bu orana yaparım demiş ama bencede fazla demiş.%50 hisseden pay vereceğine gidip birçok iş yapılabilinicek reklam kazanç yolları mevcut.