Serhan adlı üyeden alıntı

Evet alamayanlar var lakin, sadece hesapta reklam yayınlatmanın %lik karşılığı %50 olmamalı. Siteye emek veren içerik giren ceremesini çeken web sitesi sahibiyken sizinle sadece adsense hesabı sağlandığı eş ücret alması çok saçma geliyor. Amacım baltalamak değil lakin düşüncem bu yönde.

Düşüncenize saygı duyuyorum. Tabii ki kimse mecbur değil. Biz böyle uygun gördük böyle yaptık. İlgilenenler olduğu gibi abartılı bulanlarda olabilir..

Ek Olarak:

basymgroup adlı üyeden alıntı

hiti fazla olacak adam size niye versin , gider adsense ile beraber site satan arkadaşlardan alır adsense hesabını kullanır sitesinde.

Adsense satışı zordur :)

Ek Olarak:

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar eleştirileri biraz fazla sert buluyorum , kimisine göre saçma olan kimisine göre mantıklıdır herkes kendi penceresinden bakıyor herkes bireysel kazancına bakıyor ve yorumlarını değerlendirmelerini yapıyor. Arkadaşımız bir riske girip hizmet vermek istiyor zorla birşey kimseye yaptırmıyor. %50 bana görede uçuk ve fazla bir rakam fakat saygı duyuyorum daha iyisini yapabilecek olan var ise kendi konusunu açar ve hizmet vermek ister laf kalabalıklığına hiç gerek yok.

Syg

Teşekkür ederim. Risk olayına da değindiğiniz için ayrıca sağ olun..