Merhaba,
Wordpress yüklü sitemde yer alan Pretty Link Lite isimli eklentiyi silmek istediğimde, pasifleştirmek istediğimde bilumum kullanmak istemediğim zaman site boş sayfa olarak açılmıyor. Yönetim paneli de dahil olmak üzere hiç bir sayfaya girilmiyor. Peki bu sorunla neler yaptığımda karşılaşıyorum?
- WP-Admin Eklentiler sayfasından "Etkisizleştir" dediğim zaman. Bu şekilde yaptığımda siteyi geri getirebilmek için Phpmyadmin wp_options dan eklentiyi a:1:{i:15;s:27:"pretty-link/pretty-link.php";} komutuyla etkinleştiriyorum ve tekrar site açılır duruma geliyor.
- FTP'den Plugins klasöründe yer alan pretty-link klasörünü sildiğim zaman. Site yine açılmıyor. Geri getirmek için manuel olarak eklentiyi indirip ftpden yüklüyorum ve site açılır duruma geliyor.
- FTP'den Plugings klasöründe yer alan pretty-link klasörünün adının değiştirdiğim zaman site yine açılmıyor. Adını eski haline getirdiğimde site yine açılır vaziyete geliyor.
Bir türlü silemedim lanet olasıca eklentiyi. Hangi yol kaldı silmek için açıkçası hiçbir fikrim yok. Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?