-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Manager
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Wordpress yüklü sitemde yer alan Pretty Link Lite isimli eklentiyi silmek istediğimde, pasifleştirmek istediğimde bilumum kullanmak istemediğim zaman site boş sayfa olarak açılmıyor. Yönetim paneli de dahil olmak üzere hiç bir sayfaya girilmiyor. Peki bu sorunla neler yaptığımda karşılaşıyorum?
- WP-Admin Eklentiler sayfasından "Etkisizleştir" dediğim zaman. Bu şekilde yaptığımda siteyi geri getirebilmek için Phpmyadmin wp_options dan eklentiyi a:1:{i:15;s:27:"pretty-link/pretty-link.php";} komutuyla etkinleştiriyorum ve tekrar site açılır duruma geliyor.
- FTP'den Plugins klasöründe yer alan pretty-link klasörünü sildiğim zaman. Site yine açılmıyor. Geri getirmek için manuel olarak eklentiyi indirip ftpden yüklüyorum ve site açılır duruma geliyor.
- FTP'den Plugings klasöründe yer alan pretty-link klasörünün adının değiştirdiğim zaman site yine açılmıyor. Adını eski haline getirdiğimde site yine açılır vaziyete geliyor.
Bir türlü silemedim lanet olasıca eklentiyi. Hangi yol kaldı silmek için açıkçası hiçbir fikrim yok. Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eklenti sürümü güncel sürüm müdür?
1 kişi bu mesajı beğendi.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba
wordpress i pek bilmem ama mantık şu veritabanında modul için bir kayıt satırı varsa onu silmeyi dene önce veritabanında birşey yoksa
header ve footer kısımlarında
o klasöre yönlendirilmiş olan satırları sil çalışması lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
mert arkadasa katılıyorum temanızda zaralı kod vardır sanırım yoksa böyle birsey mümkün degil okadar hata duymusulgum var bu ilk 1.sırayı aldı ftpden sildiginizdede yapıyorsa temayla uyumsuzluk içindedir..
bensize bir soru sorayım peki bu eklenti ne işe yarıyor yılardır aradıgım eklenti olabilirmi acaba örnegin aradıgım su wordpress sitemde paylasımlarımın içinde link yani benim belirledigim kelimeler gecince paylasımda ona kendiliginden link ekleyen ekletimi bu
işte buu