-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Googlenin umurunda bile değildir bu eklenti açık açık buraya yazıyorum :) ekstra olarak adblock kaldırsalar bile piyasadaki %90 virüs programı reklamları engelleyebiliyor ve firefox'da reklam engelleme eklentisi bulunacağından chrome kullanıcı kaybı yaşayabilir kaldırması durumunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Expert.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
AdBlock adı açıklanmayan bir şirket tarafından satın alındı. Dış kaynaklarda Google'ın satın aldığı konuşuluyor.
Öte yandan ben her ne kadar Google'ın satın almadığını düşünsem de Adblock kullanıcıları adına seviniyorum. Tarayıcı geçmişleri ve kişisel bilgileri kaç milyar dolara satıldı acaba? 40 milyon adblock kullanıcısı bilgileri reklamverenlerin bu tip kullanıcıları tanıması açısından çok değerli.
Üstelik adblock kişisel bilgileri sakladığını açıkça belirtmesine rağmen, iki reklam görmemek için beleşçilik yapan kullanıcılar bu durumu görmezden geldi.
Adblock kullanıcıları için gelişmenin özeti: yağmurdan kaçarken doluya tutulmak...
Çok mutluyum.
Edit: bu arada yayıncılar da sevinmesin. adamlar white list diye bir şey ortaya çıkarmışlar yalnızca para veren yayıncıların reklamları kullanıcılara gösterilebilecek. Yani büyük bir reklam şirketinin yayıncılarına bu da kesinti olarak dönecektir.
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Büyük kitleye erişen siteler gelirlerini korumak için uygulamayı aktif kullananları "UYARMASI" gerekli. Sonuçta çöp olmayan siteler hayatta kalmak için gelir elde etmek zorundalar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AdBlock, bir web sayfasında ne kadar div, span, tag vb. element varsa A'dan Z'ye engelleme özelliğine sahip bir eklenti, zaten var olma amacıda bu. Şahsen bu haberin uydurma olduğunu düşünüyorum, kaynak AdBlock'un kendisi bile olsa ücretli olmadıktan sonra her reklamı engellemeyecek diye bir şey söz konusu olamaz. Dediğim gibi sadece reklamları engellese neyse, istersen bütün sayfayı devredışı bırakabiliyorsun o eklentiyle, kaldı ki sadece bazı reklamlar engellenemeyecek, saçma...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim derdim pop up ve ekranı kaplayan reklamlardı özellikle film sitesine giriyorsun 5 tane iddia sitesi açılıyor sinir olmaya başladığımdan kullanıyordum. Bunları engellese yeter bana
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
westlife adlı üyeden alıntı
Şahsen bu haberin uydurma olduğunu düşünüyorum, kaynak AdBlock'un kendisi bile olsa ücretli olmadıktan sonra her reklamı engellemeyecek diye bir şey söz konusu olamaz. Dediğim gibi sadece reklamları engellese neyse, istersen bütün sayfayı devredışı bırakabiliyorsun o eklentiyle, kaldı ki sadece bazı reklamlar engellenemeyecek, saçma...
AdBlock aktifken google arama sonuçları ve engellenmeyen reklamları:
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bunu yaparken gerçek arama sonuçlarını da engelliyorsun. Bir aşağıya doğru bak :)
Ayrıca bilgili kullanıcı her zaman reklamları engellemesini bilir. Başka eklenti veya program kullanır, kendi eklenti yazar vs. Burada amaç genel kullanıcıya ulaşmaktır ki bu şekilde yüzde 80'ine ulaşırsın. Asıl önemli olan budur.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)