Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Selam arkadaşlar direkt konuya giriyorum.
Ben bir ininal kart almıştım, ve bu kartı paypal hesabıma eklemiştim böylece hesabım doğrulanmıştı ve istediğim sitelerden alışveriş yapabiliyordum geçenlerde ise bir nedenden dolayı kartı paypal hesabımdan kaldırdım, şimdi ise tekrar ekleyemiyorum yazıyorum ama bu kartı ekleyemiyoruz lütfen başka kart deneyin yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim veya sizin fikriniz ne?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Banda da akbank direck kart ile olmuştu. Paypalı arıyorum diyorki akbankda sorun - ankbank a soruyorum , diyorki bizde sıkıntı yok :D
bugün ininal kart aldım geldi paypala eklemeye çalıştım, dediki ekleyemiyoruz. gittim para yatırdım 10 tl. geldim yine denedim oldu :). kartında para varmı ?
Kozmik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ön ödemeli kartlar artık yüklenemiyor, bende ön ödemeli kartları paypala ekleyip kullanıyordum malesef 1 değil 3 değil 5 değil bi sürü kart denedim ininal yüklenmiyor. Yüklü miktarda bakiyede olsa yüklenmiyor, ininal kartı başka bi sanal alışverişte yada markette değerlendirin üstad
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ön ödemeli kartlar sakat biraz, bir çok yönden kısıtlı. Sadece yerel ve izlenmesi zor. Umarım yaş ile ilgili değildir kullanma sebebiniz :D Malum forum kuralları.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ininal kat müşteri temsilcisi 0212-3317067
bugün ininal kart i paypal a tanıttım. olmuyor demeyin.
ininal kart ve paypal mailler aynımı ? çünkü bugün ininal kart müşteri temsilcisi bunu sordu bana!!