westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, ben bir blog sitesi açmayı düşünüyorum ancak özel bir alan adı ve hosting almak yerine WordPress'in kendi sitesinden hazır bir blog açmayı düşünüyorum çünkü Play'de telefonlar için uygulamada yapmışlar. İstediğim her an yazabilmek açısından benim için önemli bir özellik. Ancak şunu merak ediyorum, yarın bir gün ziyaretçi kitlesi arttığında herhangi bir sebepten dolayı kapanması söz konusu olabilir mi? Ne bileyim ben farkında olmadan telif hakkına tabi herhangi bir görsel & isim vb. bir içerik yayınlanırsa veya ziyaretçi sayısı çok iyi diye kıl olup kapatma ihtimalleri falan bunları yaşadığım bir çok firma oldu. :) Sıkıntı çıkmaz diyorsanız alacağım hemen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
iOS ve Android platformlarına yazılan o aplikasyonlar harici hostingde de kullanabilirsiniz.Önemli olan sizin için erişilebilirlikse bu kolaylık da sunuluyor :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Siz milletin kıl kapacağı ziyaretçiye gelin de, sonra ücretli servise taşırsınız çok lazım olursa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tavsiyem kendinize ait bir alan adı - Bir vps. çünkü Google Argotizması sizden bazı şeyleri isteyecek, önek verirsek
pagespeed.
şimdi elinizin altında olan bir sistem ile, başkasının sistemini aynı olmaz. gerek cpl Gerek ssh ile illaki işiniz olacaktır. size tavsiyem özel bir sunucu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam şuanki istatistiklere göre dünyadaki her 11 siteden biri wordpress. İstikrarı siz düşünün :)
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/