-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
vallaha şu 100bin tl ile iş kuracak arkadaşlar bi kuramadi bi bitmediniz arkadaş
2 kişi bu mesajı beğendi.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Üzerinize alınmak veyahut alınmamak sizin bileceğiniz iş.
Fakat siz ve sizin gibi insanlar hiç bir zaman kendi işinin sahibi olamayacaklar.
Mümkünse yorum yapmanızı istemiyorum bu konuya.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kosgeb kredisidir bu ve bu 30 bini direk elinize vermezler.. Siz kurarsınız harcamanızı yapar faturaları alırsınız.. O faturaları Kosgeb e verirsiniz ve o sekilde uygun görülürse alırsınız..
Ayrıca Kosgeb in eğitimlerinede katılmanız gerek alabilmeniz için.. O eğitimlerdende geçmeniz gerekiyor..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
HoRoZz adlı üyeden alıntı
Kosgeb kredisidir bu ve bu 30 bini direk elinize vermezler.. Siz kurarsınız harcamanızı yapar faturaları alırsınız.. O faturaları Kosgeb e verirsiniz ve o sekilde uygun görülürse alırsınız..
Ayrıca Kosgeb in eğitimlerinede katılmanız gerek alabilmeniz için.. O eğitimlerdende geçmeniz gerekiyor..
Her şey tamamlandı.
30.000 TL için parçalı açık çek veriyorlar.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Valla 2 adet e ticaret projem var. Biri özel tasarımlar biri de Türkiye'de olmayan davetiyelerle ilgili. İkisini de açar oturur keyfime bakardım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer yapabilirim diyorsan gerçekçi işlere yönelmeni tavsiye ederim.Gıda işinden vazgeçme.
Özellikle şu anda doğal yumurta, süt ve besicilik konusunda geleceğe dair büyük umutlarım var.
Ama en garantili iş şu an için kültür balıkçılığı. Çok araştırdım balık üretimini ve inan bana sektörde işini düzgün yapan hiç bir firma sıkıntı çekmiyor. Çünkü şu anda Avrupa'ya et olarak sadece balık ihraç edebilen Türkiye en büyük 2. ihracatçı konumunda. Üretilen hiç bir balık elde kalmıyor, çünkü inanılmaz talep var balığa.
100-150 bin arası bir sermaye ile son derece modern bir balık üretim çiftliği kurabilirsiniz. İster tarla balıkçılığı yapın, ister akarsu üzerinde kurun. İster levrek, çipura yetiştir; isterseniz alabalık. Bulunduğunuz yerin imkanları varsa eğer hiç düşünmeden girin balıkçılık işine. Hem zevkli ve hem de kazançlı bir iştir. Benim imkanım olsa 1 dakika bile durmazdım. O parayı biriktirebilir isem; bir arkadaşımla ortak yapmayı düşünüyoruz.
Bırak reklam ve internet işlerini bence. Büyük rekabet var piyasada ve ahlaki açıdan da sorunlu bir sektör şu anda bana göre.
10 numara iş sana. İstediğin kadar araştır balıkçılığı, emin ol en güzel ve karlı yatırım alanlarından biridir. Hiç bir zaman ne modası geçer, ne de havası. Çünkü insanlar balık yemek zorundadır.
Ne yaparsan yap; yolun açık olsun daima genç girişimci kardeşim.
Ama alın teri dökmeyi sakın unutup da asla ihmal etme...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben yıllardır uğraşırım şu iş ile arkadaş bi türlü beceremedim. Ya ben çok beceriksizim ya millet fazla uyanık..
Bildiğim kadarıyla Kos-Geb elinizde bir proje olmadığı sürece size bu parayı vermiyor. Çünkü bu tür yerlere başvurabilmek için evvela elinizde bir proje olması gerekiyor. Ve siz yapacağınız harcamaları bu proje üzerinden faturalandırarak yapmalısınız. Eğer yapamazsanız zaten krediniz onaylanmıyor. Nasıl oluyor da bu parayı size herhangi bir proje göstermeksizin verebiliyor bu adamlar? Kos-Geb'e kaç defa gittim bizim memlekette dedim ki Data-Center kurmak istiyorum! Adamın bana sorusu şu oldu şehre ne katkısı olacak? Ulan bu Data Center, cahil herif seni oraya koymuşlar ama ne halta yarayacağını da bilmiyorsun. Onaylanmaz bu dedi geri gönderdi beni. O yüzden soğudum buralardan ve belki geleceğime yön verecek projelerden vaz geçtim. Ama gidip deseydim ki ben ot yetiştirecem ona milyon dolarlık yardımı yapardı herhalde. Sonuçta bu tür yerlerde çalışanların beyni bunlara el veriyor. Biraz ağır oldu ama maalesef gerçek bu!
Bununla birlikte forumlarda bu tür konu açanlara artık insanlar inanmıyor. Uzun bir zaman olmadı Ramazan'dan sonraydı biri daha açtı böyle bir konu yatırım yapacağını söyledi, kendisiyle görüşmeler yaptık, projelerimizin olduğunu ve bunları büyütmek için 30-35 bin lira civarında destek aradığımızı söyledik ancak bu kardeşimiz de sen yaşlardaydı ve ne yazık ki projeleri beğendi ve geri dönüş yapmadı sağolsun :) Diyeceğim o ki, varsa paran git yapabildiğin en iyi işi yap güzel kardeşim. Burada fikir edinmeyle eline bişey geçmez. Yalnız başta da dediğim gibi herhangi bir proje göstermeden Kos-Geb nasıl onayladı kredinizi? Hala anlayabilmiş değilim ben :)
Hadi Allah işini rast getirsin...
Allah hepimize rahmet eylesin!
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek