Ben size kızmadım yukarda arkadaş Unity gayet basit bir motor dediği için bunu yazmak istedim.
Hiç bilmiyorsanız heves ettiyseniz etmeyin sonu hüsranla bitecek :) Defalarca tanık oldum hemde defalarca 50 kişiden belki 5 - 6 tanesi projesini tamamlamıştır.Oyun programlama yerine masaüstü programlama ile başlayın emin olun sizin daha yararınıza olacak inanın bana kolay gelsin :)
Hiç bilmiyorsanız heves ettiyseniz etmeyin sonu hüsranla bitecek :) Defalarca tanık oldum hemde defalarca 50 kişiden belki 5 - 6 tanesi projesini tamamlamıştır.Oyun programlama yerine masaüstü programlama ile başlayın emin olun sizin daha yararınıza olacak inanın bana kolay gelsin :)
Bakın Yazılım Mühendisiymişsiniz, ne güzel. Ben de Makine Mühendisliği öğrencisiyim, 3. sınıf.
Mühendis dediğiniz yollar açmanın, ÇÖZÜMÜN çalışanı değil midir? Aynı zamanda yapıcı ve üretici değil midir? Size birkaç soru sordum.
Nasıl yapılabilir?
Hangi dil kullanılır?
Bu sorularla ilgili bir yanıtınız NE YAZIK Kİ yok. Sizden ricam konuya cevap atarken 'olmaz yapamazsın sadece bi heves' demek yerine bana bunları açıklamanız. Zaten devasa bir oyun firması kurmak niyetinde değilim, kendimce boş zamanlarımı değerlendirmek istiyorum.
Ha ola ki bu mesajdan sonra, sen olsan ne derdin diye merak ederseniz lütfen AutoDesk ürünleri hakkında bir soru konusu açın :)