-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
+100 kelimelik makalelerle yüksek hit almanız çok zor. Site otoriter değilse eğer.
Minimum 500 kelimelik içerik girin. Bu içerikleri de zenginleştirin. Günde 1 tane bile girseniz size geri dönüşü daha yüksek olur.
100 kelime - 250 kelime... bunlar site belli bir duruma geldikten sonra yapılabilecek küçük şımarıklıklar diyelim. Yurtdışındaki bloglarda minimum 1000 kelime içerikler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam bence hitin güzel günlük 1k yakın hit sitenin tuttugunun göstergesi..Gelen hitin çogunlugu hele googledense bence çok çok güzel.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo yapmaya başladım diyorsunuz hiti nasıl yükseltebilirim diye soruyorsunuz. Biraz çelişki var yaptığınız iş içerisinde. Seo nedir bunu ilk başta araştırmasını iyi yapmalısınız diye düşünüyorum. Seo'nun ne olduğunu tam manasıyla kavramış olsaydınız burada seo'ya başladım dediğinizde iş biterdi zaten. Seo'ya başlayan birisi hitin nasıl yükseleceğini zaten yaptığı o ayrıntıda biliyor. Birde tanıtım yazısıyla seo oluyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Seo olayı sadece tanıtım yazısıyla olacak bir iş değildir. Siteniz tamamen bir değerlendirilmeye alınır hataları giderilir seoya aykırı gereksiz kodlar kaldırılır içerikler tamamen özgün ve seo uyumlu, yine resimler kaliteli ve seo uyumlu olur o zaman seo yapmaya yavaştan başladım diyebilirsiniz. Hitiniz ise bahsetmiş olduğunuz yazı sayısına göre normal. Seo'yu iyi bilen birinden yardım almanızda siteniz açısından yarar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
seni alakadar etmez
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
facebookta paylaşılan sayfalarındaki yada bloglarındaki resimlerin konuya ait resimler çıkması için metataglar kullanabilirsin bunuda ben yeni farkettim ondan sonra backlinkleri artırabilirsin automat halinde yabancı sitelerde bol miktarda mevcut pr9 sitelerden backlink alabilirsin ama eskisi gibi google pageranka pek önem vermiyor şuan öncelikli olan mobil kullanım google search console den mobil sitende sorun varmı diye bakabilirsin genelde şuan hitleri düşüren sunucu hataları ve mobil sorunlar