basit usulde kdv ödemezsiniz (yani kdv tahsilatı yapmazsını) haliyle her ay 28lira civarı kdv beyanameside ödemeziniz.
sigortalı değilseniz bağkur ödemek durumunda kalırsınız (sigorta varsa bağkur düşüyor)
muhasebe ücreti aylık 20-30 max 50tl civarlarındadır.
basit usul hadleri aşmadıkça candır :)
fakat çalıştığınız firmalar ile freelance çalışanlar için bir sistem var kısa araştırırsanız bulabilirsiniz. bir nevi müstahsil makbuzu ile çalışan sistem gibi düşünebilirsiniz.
Ek Olarak: 84 000 tl demişsiniz fakat ürün alış satışlarındaki haddir o hizmet için ayrı limitler var ama oda 20 küsürlerde 24 yada 28olabilir google da var.
Ek Olarak: ayrıca her iş için basit usulde kabul olmuyor onlarında bir sınırlaması var.
sigortalı değilseniz bağkur ödemek durumunda kalırsınız (sigorta varsa bağkur düşüyor)
muhasebe ücreti aylık 20-30 max 50tl civarlarındadır.
basit usul hadleri aşmadıkça candır :)
fakat çalıştığınız firmalar ile freelance çalışanlar için bir sistem var kısa araştırırsanız bulabilirsiniz. bir nevi müstahsil makbuzu ile çalışan sistem gibi düşünebilirsiniz.
Ek Olarak: 84 000 tl demişsiniz fakat ürün alış satışlarındaki haddir o hizmet için ayrı limitler var ama oda 20 küsürlerde 24 yada 28olabilir google da var.
Ek Olarak: ayrıca her iş için basit usulde kabul olmuyor onlarında bir sınırlaması var.
evet sınır 35 bin TL miş oda yeterli zaten üstünü kazandımı firma kurmak daha mantıklı. ben şuan sadece haftasonları değerlendirmek ve fatura kesemediğim kulüp ve firmalarda fatura kesemiyorum dememek için uygun bir çözüm arıyorum.