Merhaba Arkadaşlar,

Ben de burada bir süre makale yazdım fakat şu an için gerek müşterilerin davranışları gerek diğer makale yazanların başarısızlığına rağmen aldığı talepler ve gerekse fiyatları düşürdükçe düşürmeleri nedeni ile yazmış olduğum tanıtım makale robotunu sizlerle paylaşmak istedim.

Şu an için sadece tanıtım makalesi yazdırabilirsiniz. İleride geliştirilir, orası için kullanıma bakacağım. İşinize yararsa cümle varyasyonları ve cümle içerisindeki kelimeler de sürekli artar ve olasılıklar artırılır.

Botun ürettiği makalelerin fiyatı: 0 TL.

Dünya kanunlarında 0 TL ücreti hiçbir ödeme yöntemiyle ödeyememektesiniz. Bu yüzden ticaret forumuna açtığım bu konumda belirtmek isterim ki, ödeyemiyorsanız canınız sağolsun. Kullanın gitsin. Altı üstü 0 TL.

.....

Link: Ücretsiz Tanıtım Makalesi Yazdır

Ücretli Makale Yazdırmak İsteyenler
Buraya tıklayarak konuma gidebilirsiniz

Robot tarafından yazılmış örnek makale:

Not: Bu konu da dahil olmak üzere uyku sersemi açılmış ve botun son düzeltmeleri de yine bu vücut halinde yapılmıştır. Hatalar varsa affola, düzeltilecektir.

Eleştirilecek bir şey değildir çünkü hiçbir şey yapamasaydı bile içerisindeki tarafımca yazılmış onlarca cümle kullanılabilirdi. Fakat bir şeyler yapabiliyor ;).