Merhaba arkadaşlar sağda solda imleme siteleri çöp oldu,dizin siteleri bir işe yaramıyor diyen kullanıcıları gördüğüm için böyle bir makale yazmayı uygun gördüm.

Arkadaşlar imleme siteleri,toplist siteleri ve dizin siteleri eskisi gibi sitelerimiz için aktif rol oynamaktadır.Tabi bu tarz siteleri seçerken titiz ve seçici olmamız gerçeğini de unutmamalıyız.İmleme sitelerine yazınızı içerik linki halinde eklediğiniz zaman o yazının arama motoru içerisinde ön sıralara ilerlediğini kendiniz göreceksiniz.Bunun yanı sıra orada paylaşılan link sayesinde google örümcekleri sitemizi ziyaret etmektedir.Bu yüzden herkezin söylediği şeye direk inanarak bir şeye başlamayın veya geri çekilmeyin.Bu işleri bizler de hatalar yapa yapa öğrendik.Bizler yandık kimseler yanmasın.Rekabetin bol olduğu ortam en sevdiğim ortamdır.

Bu konu içerisinde söylemem pek doğru olur mu? bilmiyorum ama backlink faydasız diyen bir çok seo uzmanı arkadaş piyasaya çıkmıştı.Onlar burdan selam olsun backlink doğru kullanıldıktan sonra siteleri uçuruyor :D

İyi forumlar...