-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhabalar,
Forumda bir konuya denk geldim, yazmadan edemedim.
Bir arkadaş "kişisel bloguma yazar arıyorum." diye konu açmış. Gelelim konuya, bu arkadaş sitesini açarken "kişisel" kelimesinin anlamını bilmeden mi açmış? Sitesine girdim bio'suna bakayım dedim aynen şöyle yazıyordu; "isimsoyisim.com CEO'suyum, Programlama,Web Tasarım,Photshop'dan az - çok anlarım..!" Şimdi bu arkadaş kişisel kelimesini bilmediğine göre doğal olarak kendi "kişisel" sitesininde CEO'su olmuş oluyor. Programlama, web tasarım ve özellikle "photshop'tan" az çok anlıyor -muş. Sonra hadi sen CEO, webmaster ve yazılımcısın dedim kendi kendime. Sonra içeriklere bakayım dedim bir de ne göreyim, kendi sitemde paylaşmış olduğum "Otobüs Beklemeyi Sevdirecek 9 Farklı Durak Tasarımı" diye bir içeriği benzer bir adla, yazılarını değiştirerek ve fotoğrafları olduğu gibi kendi sitesine yüklemiş. Ah be "CEO" arkadaşım madem çalıyorsun düzgün çal. Fotoğrafların isimlerini değiştirmeden olduğu gibi benim vermiş olduğum isimlerle yüklemiş.
Şimdi bu arkadaş gibi internet ortamında bir sürü var. Bu forumada sıçramış olanları var. Emek verilerek araştırılarak yazılan yazıları, hazırlanan içerikleri çalarak kendi sitelerinde ne link vererek ne de isim vererek hırsızlığa bulaşıyorlar. En kısa zamanda kendi orijinal yazılarını yazmaları ve bazı şeyleri araştırarak öğrenmeleri dileğiyle...
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Bana da çok komik gelen durumlardan biriside adı kişisel olup kişisellikle alakası olmayan bloglar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
30 lira domain + 50 lira host en fazla 80 TL vererek açtığın blogun ceosuyum ben dersen adamla dalga geçerler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çocukken sormuşlar büyüyünce ne olacaksın diye ceo demiş, hayallerini gerçek yapmış niye yükleniyorsunuz ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işin ehlie olan kişiler yol göstermeli bence bir hevesle açmış blogu yardımcı olmak lazım. uygunsa site adresini göndere bilirmisiniz hocam. selametle
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bahsettiklerin olanların 1/100'i. Uyardığında ise çekemeyen kişi oluyorsun ne alakaysa.
1 kişi bu mesajı beğendi.