CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Botların ilgi duyduğu sosyal platformlar farklıdır, paylaşımlarınızı yönlendirin, bir reddit delicious veya 9gag yönlendirmesi alsanız durum değişir diye düşünüyorum. Lokasyon ve içerik kitleye ve ülkeye spesifiktir bunu biliyorsunuz, sıklık ve index miktarları da buna göre değişiyor olabilir. Benim de 1-2 senelik sitelerim yahoo ve bingde çok faal değil iken ondex kpnusunda 5-6 senelik sitem iyi index alıyor. Kriterlerle de alakalı olabilir.


Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Dediklerinizi yapacağım ama benim sorunum index alamamaktan sonra yandex e url olarak eklerken hata vermesi. Yani tıpki google webmaster a siteyi eklemek isterken hata vermesi gibi ...

Ek Olarak:

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

hocam hürriyete bakın yahoo indexi ne kadar 30 falan olması lazım yanılmıyorsam. Yahoo bu işte kötü baya. Google'da 5k indexim varken bingte 50 falan. Bu nedenle bunlara pek takılmayın zamanla oturacaktır herşey.


Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Hadi index almıyor ama sitem neden yandex webmaster'a eklenmiyor. Hata veriyor sürekli...

Ek Olarak:

BigSEO adlı üyeden alıntı

Netiyiyi bende kullanıyorum firma ile alakalı bir durum değil bu. Yazılarınızı Facebook,Twitter,Tumblr,Linkedin gibi platformlarda paylaşın botlar sitenize gelecektir.


Sorunum index almaktan sonra yandex webmaster'a siteyi ekleyememem. Siteyi elimden geldiğince farklı platformlarda paylaşıyorum, ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

devburak adlı üyeden alıntı

one demiyor. doğrulamak için yandexin verdiğini


İşte o doğrulama kodu oraya siteyi yazdıktan sonra verilmiyor mu ? Ben siteyi yazıyorum, sonra onayladıktan sonra hata alıyorum. Yani o kod evresine daha gelemedim :) Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.