Zagry adlı üyeden alıntı

Olay çok iğrenç bir olay belki devlet belki PKK veya herhangi bir örgüt yaptı fakat burada yanlış olan en büyük şey belki de olayın amacı olan, herkes tuttuğu tarafı savunmaya başlayıp birbirine sallıyor. Kimse neden bunu dedim diye düşünmüyor.

Tarafsız fikir belirtmeye çalışanı da damgalıyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar.

Bir güvenlik zaafiyetinden çok istihbarat sorunundan devlet suçlanabilir bu durumda. Bir arkadaş stat girişlerindeki aramadan bahsetmiş. Tek tek mitinge gelen insanları arayamazsın nasıl arayacaksın?

Seçim öncesi yapılan bu olay benim görüşümce devleti daha da zor duruma sokacak bir eylem. Yani açıkçası devletin bu olayı yaptığını düşünmüyorum. Kendine zarar vermek istemesi saçma geliyor. Olay olduktan sonra direk oklar devlete döndü çünkü.

Kim yapmış olursa olsun,orada ölen insandır. Sizin oy kavganız için bu kadar insanın hayatını kaybetmesi en büyük vicdansızlıktır.

Umarım bu kan gölünde bir gün kendileri boğulur.


Cumhurbaşkanı, başbakan mitinglerinde yapılan güvenlik aramasını keşke bu mitingde yapsalardı... Mitinglerinde her tarafta keskin nişancılar, polisler ile kendilerini korurken keşke bu mitingde halkını korumaya çalışsalardı..