ogzhntr adlı üyeden alıntı

LikeSend Hocam faşistler ırkçılar bile sizin kadar degil olaya hangi gözle hangi mantıkla baktıgınızı çözmüş değilim.


Normal bir insanın bakması gereken gözle bakıyorum, hiç bir şey yok ortada sen çıkıp devlet düşmanı olmakla suçluyorsun beni bir bak konuda neler yazmışım

Toplumu eşitçe tek bir varlık olarak kabul eden bir devlet yok ki ortada sen bunu gözden kaçırıyorsun, bir parti gelmiş devletin tüm kademelerini ele geçirmiş ve tek parti menfaatlerine yönelik bir yönetim anlayışı var. Hiç bir farklı görüşe saygıları yok, hatta tahammülleri yok.

Mit gibi bir kurum aciz ya da terörist hale getirilmiş, bu patlama ya önceden bilinip engellenmeliydi ya da farklı niyet aramalıyız. Bakana soruyorlar bir güvenlik zaafı var mı diyorlar herif yok diyor, istifa düşünüyormusunuz diye soruyor gazeteci, adalet bakanı kıs kıs gülüyor böyle bir günde, zaaf yoksa adalet bakanı da sırıtıyorsa ne düşünmeliyiz ? Daha patlamanın hemen arkasından polis biber gazıyla ortalığı daha da fazla karıştırıyorsa ne anlamalıyız kimi suçlamalıyız ? Veysel Eroğlu denilen herif barajı geçtiği kesin olan bir partinin üstüne suç atıp barajı geçmek için o yapmıştır diye aleni yalan söylüyorsa kimi suçlamalıyız ?

Bakın mhp milletvekili Lütfü Türkkan ne diyor : Ankara'daki patlama ya istihbarat zafiyetidir, ya da istihbaratın eylemidir. Üçüncü yol yoktur.

Bu adam da mı devlet düşmanı vatan haini ya da pkklı ya da hdpli ? Mhp açıklamasında bile şurada bizimle aynı eleştirileri getiriyor, aynı şeyi söyleyen onlar milliyetçi vatansever ama biz vatan haini oluyoruz neden ?

Hiç bir millete ne düşmanlığım ne sorunum var, akşamları çay ocağına gittiğimde beraber oturduğum ekipde 4 kişiyiz her birimiz ayrı millet, olur da bu ülkeye bir zeval gelirse hepimizi etkileyecek bunu neden isteyeyim ki ? Ortada bir haksızlık görüyorum ve bunu söylüyorum haktan yana taraf oluyorum.

Görüşüm yanlış da olabilir doğru da olabilir istediğiniz kadar tartışalım, fakat ben bunları doğru olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Başka bir amaç gütmüyorum.