Kısa bir süre önce Lenovo aldım hocam memnunum ama keşke mac alsaydım diyorum. Sebeblerine gelirsek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları ve piyasasının hiç düşmemesi.
Bende bu özelliğini seviyorum. Pahalı bir ürün ama dediğin gibi piyasasından ziyade yazılmı ve donanım uyumlu.
bu şekildeki bir bilgisayarın donanımlarının kaldırılacağını pek sanmıyorum hocam.
Neden, yani neden MAC alacağını yazar mısın?
İkisinide kullanıyorum. Şöyle bir şey var, Windows'ta daha hızlı çalışıyorum, yani belki Windows!u yıllardan beri kullandığım içindir ama onda daha seri iş yapıyorum. Mac cihazlar performans açısından iyi, donma vs. yok. Anti virüs programı yükleminize gerek yok. Çizim ağırlıklı programlara daha fazla desteği var. Ne amaçla kullanacağınıza göre tercih edebilirsiniz. Sadece internete girip word/excel kullanacak bir kullanıcı Windows alması daha mantıklı.
Açıkçası benim çizim programlarım ile alakam yok şuan. Editörlük işlerini yapıyorum. Yani Office ve Photoshop kullanıyorum ama şuan sadece Word kullanıyorum çünkü diğerlerini kaldırmıyor. Windows özellikleri Mac fiyatına çok iyi bir şekilde yükseltilebilir. Ama şöyle bir gerçek var maalesef bunu artık kabullenmeliyiz. Adamlar yapıyorlar. Apple'ın macbook bilgisayarının şarjı tam 12 saat gidiyor. Aynı fiyata aldığın Windows 1 saat anca dayanır diye tahmin ediyorum. Ama bu alanda Microsoft'un yeni tanıttığı Surface Book oldukça iddialı bir çıkış yapacak gibi duruyor. Üstelik bahsi geçen bilgisayar Macbook'tan daha iyi olacakmış.
macin fiyatı 4 bin tl 4bin tlye windows 10 lu bir cihaz alıp kastığını gören var mı ? ve seçeneklere Linux dağıtımlarını eklerseniz sevinirim
Windows özellikleri Mac fiyatına çok iyi bir şekilde yükseltilebilir. Ama şöyle bir gerçek var maalesef bunu artık kabullenmeliyiz. Adamlar yapıyorlar. Apple'ın macbook bilgisayarının şarjı tam 12 saat gidiyor. Aynı fiyata aldığın Windows 1 saat anca dayanır diye tahmin ediyorum. Ama bu alanda Microsoft'un yeni tanıttığı Surface Book oldukça iddialı bir çıkış yapacak gibi duruyor. Üstelik bahsi geçen bilgisayar Macbook'tan daha iyi olacakmış.