-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar onların hataları kendilerini bağlar, sipariş geçen arkadaşlara ürün gönderilmek zorunda. Sonuçta sipariş aşamasında onay alınıyor ve sözleşmeler onaylanıyor. Uğraşırım diyen varsa hukuki süreç başlatabilir, kanunlar sizden yana...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlan toplam kaç saat etkin kaldı bilmiyorum ama sipariş geçilen 100-150 adet vardır en azından. Göndereceklerini sanmıyorum. Konu hakkında konuşmama nedenleri de ne yapacaklarını kara kara düşünmeleri olabilir :D Alanların %70'i zaten uğraşmaz dava açmakla. Kalan %30 olayın peşini bırakmaz ve dava açar. Sonuçta kaybeder ve ürünü teslim etmek zorunda kalırlar. Sözleşme var sonuçta...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hmzkvk58 adlı üyeden alıntı
100-150 adet mi ? :D en az 1 saat kaldı ve sosyal medyada hızlıca yayıldı. tek hesabın 100 tane sipariş verdiğini gördüm:)
En azından dedim yahu :D Koca şirket battı desenize :D
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Binlerde ziyaretçi siteye geldi, yüzlerce üye kazandılar... Milyon liralar ile TV reklamı yapıp alamayacakları verimi 1 saat içerisinde sosyal medya sayesinde aldılar, muhtemelen kasıtlı olan bir şey bence, büyük ihtimalle ürünleri göndermeye yanaşmayıp sipariş geçenlere hediye çeki dağıtacaklar, sipariş geçenlerin %90'ı bu duruma ses çıkarmadan teslim olur ama %10'luk bir kesim daha açar ve kazanır... Sonuçta milyon liralık reklamlar ile elde edemeyecekleri verimi 200-300 bilgisayar göndererek elde edecekler. Ortalama 250.000 lira bütçe ile :)