Bende tam olarak onu söyledim.Eklenti ihtiyacını en aza indirmek gerek.Çünkü her ne kadar eklenti yazılırsa yazılsın sonra yüklenen çoğu eklenti sisteme yüktür.En baştan sistem içerisine entegre şekilde gelse çoğu özellik çok daha iyi olur.Misal Xenforo'nun başı bi ara Brivium eklenti yapımcısı ile derde girmişti.Firma yayınladığı eklentiler içerisine bir takım izleme kodları yerleştirmiş.Xenforo bunu farkettiğinde iş işten geçmişti.Pek çok kullanıcı zaten o eklentiyi kullanıyordu.Bunların önüne geçmek için de eklentiye ihtiyacı azaltmak gerek.
anlıyorum usta peki sen hiç yardımcı olamazmısın bana?
Bir zamanlar bu işe kalkıştım. O zamanlar bana yetecek kadar kendim için forum scripti kodlamıştım. Bir sistemi kodladıktan sonrada iyi pazarlamakta çok önemli. İyi bir tasarımla , iyi bir yazılımla aslında güzel iş çıkar ortaya. Şayet elinde tema varsa resmini görebilir miyim ?
// Bu arada şuna katılıyorum. Eklentiyi en aza indirmek gerekli bence. Her şeyi forumu kuran kişiye bırakmalıyız :S
// Bu arada şuna katılıyorum. Eklentiyi en aza indirmek gerekli bence. Her şeyi forumu kuran kişiye bırakmalıyız :S
usta ben deftere çizdim ancak sen kodlamada iyi isen gerçekten seninle bu işe kalkışalım ona göre psdden çizeceğim.Şu an internet cafedeyim.