Cibril adlı üyeden alıntı

Hocam admin panelini ayrı olarak kodlamanız gerek. Eğer isterseniz uygun bir ücrete yaparım.


Tahmini ücreti özel mesaj olarak veya buradan belirtirmisiniz.

saygilihosting adlı üyeden alıntı

php ya da asp yardımıyla database bağlanarak kontrol edebilirsiniz. HTMLveCSS sadece görüntü birimidir.


Malesef o dilleri admin paneline kullanacak kadar bilmiyorum.

Ozi adlı üyeden alıntı

Veritabanı ile yönetebilirsiniz. Bir üsttekin arkadaşın dediği gibi sadece görüntü HTML/Css


Herhangi bir vidyosu falan var mı ?

esnaragah adlı üyeden alıntı

Sadece admin paneli koymakla yetmez. Html sitenizi de dinamik hale getirmelisiniz. Yani admin panelinden düzenlediğiniz içerikleri gösterecek şekilde kodlamalısınız. Bunun için de siz kodlama bilmeniz gerekli.
Aksi takdirde yaptırmak zorundasınız. Ya da free içerik yönetim sistemlerine (Wordpress vs.) geçmelisiniz.


İşte dinamik vs neye getirilecek hiç bir bilgim yok, admin paneli bulurum ama site ile bağdaştırmayı yapamam. He diyorsanız çok basit şu videoda var o zaman öğrenmeye çalışırım hocam.

wordpress iyi ama onuda kullanmayı tam bilmiyorum.

FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Bunun için sitenizin durumuna ve içeriklerine göre bir veritabanı oluşturmalı. Daha sonra admin panelinizi kodlamalısınız. Admin panelinden içerik, dosya, video vs. artık neler lazımsa yüklenecek şekilde kodlamalı. Daha sonra ise Dbden bu yüklenen içerikleri php ile web siteye yansıtmalısınız ama iş sadece veri ekle sil ile olmuyor. Ayrıca sitede başlığa tıklayınca hangi php sliderdan yönlendirme yapınca hangi php iletişime tıklayınca hangi php çalışacak, sayfalama, site içi seo vb. gibi şeyleri yapmanız gereklidir :) Htmlye admin paneli yapan bir çok arkadaş vardır forumda.
Kimileri açık kaynak kodlu olarak yapar teslim eder .Kimileri kullanım hakkını verir (Ben gibi).
Kullanım hakkı olayı ise kişi kendisi piyasada olmayan bir panel yazmıştır çoğaltılmasını engellemek amaçlı hostingi kendi sunucusundan sağlar ve panel kodlarını size vermez ( buda ben oluyorum ) :)


Fiyatta anlaşsak ben size admin panelini kurun desem kendi sunucunuza aktarmak lazım siteyi diyeceksiniz. Buda benim için dışa bağlılık anlamıan gelir. İşleri kolaylaştıracağım ama kimseyede ihtiyaç duymamalıyım. Ben bir admin paneli satınalsam onu kursanız ne kadara kurarsınız hocam ?

Diğer bilgilendirmeler içinde teşekkürler.

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Wordpress e geçin hocam var olan html sitenizi wordpress e entegre ettirin yada az çok bilginiz varsa önce wordpress kulanımını deneyin daha sonraki aşamada ise egitim videolarını takip ederek html siteyi wordpress e etegre edebilirsiniz kendinizi geliştirmiş olursunuz bütçeniz yoksa bunları deneyebilirsiniz


Wordpress denedim ama başaramadım. Olan sitemi wordprese aktarabilirsem sadece içerik gireceğimden başarırım. Bunun ücreti nedir hocam. Basit bir işlem olmadığını düşünüyorum.


Konuya destek veren tüm arakadaşlara teşekkür ederim.