lostyazilim

Çok kararsızım devam etmeli miyim ?

32 Mesajlar 3.256 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Merhaba, bugün aklıma uzun süredir takılan bir soruyu sizler ile paylaşacağım. İlgi alanım fitness ve vücut geliştirme olduğundan bu alanda yeni bir blog açmaya karar verdim. Çok kaliteli bir tema, kullanıcı uyumlu içerik ve site içi seo ayarlamalarını yapıp kullanıcılara sundum.

Fakat aylardır aklımı kurcalayan bir soru var, boşunamı bu kadar uğraşıyorum ? Boşunamı 1 içeriği yazmak için saatlerimi emeklerimi veriyorum. Bunun karşılığı gerçekten ne olacak ?

Daha önceden hiç sitelerimden adsense ile para kazanmadığım için bilemiyorum. Gerçekten kazanabilecek miyim ? Çünkü bana mantıksız geliyor düzenli olarak içerik girerek ziyaretçi çekmek büyük rakiplerimi geçmek. Sizce seçtiğim kategoride gerçekten ilerleyebilecek ve başarılı olabilcek miyim ?

Site adresim : http://goo.gl/neXGZk

Ek olarak: Arkadaşlar gerçekten 5-10 hit çekme gibi bir amacım yok boşunamı bu kadar emek ve para harcıyorum bunu öğrenmek istiyorum.
sokrates

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
İçeriği yeterli bir düzeye kadar geliştirdikten sonra sağlam bir SEO'cu ile anlaşıp sitenizi güzel yerlere getirebilirsiniz. Vücut geliştirme sitelerinden güzel para kazananlar var, sizde emek harcayarak o seviyeye gelebilirsiniz.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

İçeriği yeterli bir düzeye kadar geliştirdikten sonra sağlam bir SEO'cu ile anlaşıp sitenizi güzel yerlere getirebilirsiniz. Vücut geliştirme sitelerinden güzel para kazananlar var, sizde emek harcayarak o seviyeye gelebilirsiniz.

Hocam önceden sitelerden hiç para kazanmadığım için anlayamıyorum. Yani nasıl kazanılacak o kadar rakip var, kim siteye girecekte o reklamlara tıklayacak düşününce mantıksız geliyor.

• Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Mantıksız geliyorsa hiç yormayın kendinizi.

wmaraci
wmaraci

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
hocam domain güzel sitede fena değil ilk başta kazanca bakarsan bu iş olmaz zevk için yap kitle topla sonrasında zaten para gelir
sokrates

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Mantıksız geliyorsa hiç yormayın kendinizi.

Ben devamlı içerik girmeye devam ederim fakat bilemiyorum hiç sitelerden para kazanamadığımdan şöyle bir soru aklıma geliyor.

"Acaba gerçekten para kazanabilir miyim ?"

Ek Olarak:

amatoryus adlı üyeden alıntı

hocam domain güzel sitede fena değil ilk başta kazanca bakarsan bu iş olmaz zevk için yap kitle topla sonrasında zaten para gelir

Hocam bu işi asla para için yapmadım fakat o kadar emek, bütçe harcıyorum bunların hiç bir dönüşü olmayacak mı ?

• Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum önce ne yapacağına karar vermen lazım. Öncelikle kendin vücut geliştirme çalışması yapıyorsan ve bu işten gerçekten anlıyorsan bu işi yap. Yoksa vücut geliştirme yapmayıp sadece başka sitelerdeki videoları siteye ekleyip altına özgün makale yazmakla olmaz. Kendin vücut geliştirme yapıyorsan videolar çek insanlara ders olarak sun ve kendi kitleni oluştur. Belli bir kaliteli kitleye ulaştıktan sonra da bu ders videolarını ücretli izlettir. Ben böyle yapan siteler biliyorum ve adamların çok güzel ziyaretçileri var. Videoları kendileri çekiyorlar ve işi bilerek çekiyorlar.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
hocam para gelecekmi diye bakarsan zaten sogursun dedigin gibi teman güzel resimlerde anasayfaya gelmişler :) sorun kalmamıs sen devam ed para kendiliginden gelir sen kaliteyi yükselt sürekli

işte buu

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
hocam bende bi aralar amatör olarak fitnessle uğraştım.Bence yaz<ılarınız gayet güzel.Siteyi değerlendirecek olursak bence site tasarımı da güzel.Facebook sayfa ve twitter syfası açarak daha ilerilere taşıyabilirsiniz sitenizi gibime geliyor.Ha ben uzmanmıyım hayır değilim.Ama o siteye girip kgezecek olan ben ve benim gibiler olduğu için görüşlerimizi göz önüne alın bence :)

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)
"Kazanan nasıl kazanıyor" dedikten sonra gerisi gelir. "Azimle s*çan betonu deler" :) İçerik girmeye devam, sitenizi beğendim ;) 3. adsense reklamı footerda olmamış, ilerde düzenlemeyi düşünün :)
xFeyz Webino

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al