-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriği yeterli bir düzeye kadar geliştirdikten sonra sağlam bir SEO'cu ile anlaşıp sitenizi güzel yerlere getirebilirsiniz. Vücut geliştirme sitelerinden güzel para kazananlar var, sizde emek harcayarak o seviyeye gelebilirsiniz.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mantıksız geliyorsa hiç yormayın kendinizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hocam domain güzel sitede fena değil ilk başta kazanca bakarsan bu iş olmaz zevk için yap kitle topla sonrasında zaten para gelir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum önce ne yapacağına karar vermen lazım. Öncelikle kendin vücut geliştirme çalışması yapıyorsan ve bu işten gerçekten anlıyorsan bu işi yap. Yoksa vücut geliştirme yapmayıp sadece başka sitelerdeki videoları siteye ekleyip altına özgün makale yazmakla olmaz. Kendin vücut geliştirme yapıyorsan videolar çek insanlara ders olarak sun ve kendi kitleni oluştur. Belli bir kaliteli kitleye ulaştıktan sonra da bu ders videolarını ücretli izlettir. Ben böyle yapan siteler biliyorum ve adamların çok güzel ziyaretçileri var. Videoları kendileri çekiyorlar ve işi bilerek çekiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam para gelecekmi diye bakarsan zaten sogursun dedigin gibi teman güzel resimlerde anasayfaya gelmişler :) sorun kalmamıs sen devam ed para kendiliginden gelir sen kaliteyi yükselt sürekli
işte buu
dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
hocam bende bi aralar amatör olarak fitnessle uğraştım.Bence yaz<ılarınız gayet güzel.Siteyi değerlendirecek olursak bence site tasarımı da güzel.Facebook sayfa ve twitter syfası açarak daha ilerilere taşıyabilirsiniz sitenizi gibime geliyor.Ha ben uzmanmıyım hayır değilim.Ama o siteye girip kgezecek olan ben ve benim gibiler olduğu için görüşlerimizi göz önüne alın bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
"Kazanan nasıl kazanıyor" dedikten sonra gerisi gelir. "Azimle s*çan betonu deler" :) İçerik girmeye devam, sitenizi beğendim ;) 3. adsense reklamı footerda olmamış, ilerde düzenlemeyi düşünün :)
2 kişi bu mesajı beğendi.