İkisinide kullanıyorum. Şöyle bir şey var, Windows'ta daha hızlı çalışıyorum, yani belki Windows!u yıllardan beri kullandığım içindir ama onda daha seri iş yapıyorum. Mac cihazlar performans açısından iyi, donma vs. yok. Anti virüs programı yükleminize gerek yok. Çizim ağırlıklı programlara daha fazla desteği var. Ne amaçla kullanacağınıza göre tercih edebilirsiniz. Sadece internete girip word/excel kullanacak bir kullanıcı Windows alması daha mantıklı.
katılıyorum, ben oyun, programlama kullandığım için windows kullanıyorum eğer grafik yada modelleme olsaydı mac alabilirdim, elimde bir sürü cihaz var zamanının en iyisi olarak alınmış en düşük mac fiyatına bedeldir hala çok iyi gidiyorlar bir kasma yada donma yok ama dediğiniz de mac için istisna değil zira mac de virus bulaşıyor fakat elbetteki windows kıyasla daha az , elbetteki mantıken internet ve ofis işleri için windows daha mantıklı, oyun ve programlama açısındada windows daha iyi eğer çizim ve grafik tarzı bir şey yoksa mac in avantajı yok