Tekno kelimesinde hangisi ilk 10a giriyor ?
Ana kelimeleri teknomu ? yoksa alt sayfalardanmı ziyaretçi alıyor bu siteler ?
Tabiki alt sayfalardan hit alıyorlar. Bir ziyaretçi canon 700d ile ilgili incelemeyi okumak için tekno kelimesi ilemi ulaşmak ister bilgiye yoksa canon 700d incelemesi kelimesi ile mi ?
Tekno kelimesi avantaj sağlamaz.
Ek Olarak: +++ bir kaç eklenti iki tanıtım yazısı ile seo oluyorsa herkez seo uzmanı .
+++ Amaç seosal bir yüklenme ile tekno kelimesinde yükselmek mi ? Yoksa tanıtım yazısı satmak, link satmak mı ?
Ana kelimeleri teknomu ? yoksa alt sayfalardanmı ziyaretçi alıyor bu siteler ?
Tabiki alt sayfalardan hit alıyorlar. Bir ziyaretçi canon 700d ile ilgili incelemeyi okumak için tekno kelimesi ilemi ulaşmak ister bilgiye yoksa canon 700d incelemesi kelimesi ile mi ?
Tekno kelimesi avantaj sağlamaz.
Ek Olarak: +++ bir kaç eklenti iki tanıtım yazısı ile seo oluyorsa herkez seo uzmanı .
+++ Amaç seosal bir yüklenme ile tekno kelimesinde yükselmek mi ? Yoksa tanıtım yazısı satmak, link satmak mı ?
açıkçası ben teknolojiyi takip edipte direk ürün ismi yazan çok nadir insan gördüm ben ve çevremdekileri baz alırsak direk teknoloji haber diye aratıyoruz.
Ayrıca evet bir kaç eklenti kurup tanıtım yazısıyla seocu olunur :) 100 tane site aç bu şekilde sıralamaya sok paravan haline getir zaten nasıl olsa belli bir hitin var yaz tanıtım yazısını bas linkini al sana seo culuk şuan günümüzde bu yapılmıyormu ?
Gerçek seocuya gelirsek site scriptindeki kodları inceleyip googleye isteğine göre uyarlayıp özgün makaler paylaşan kişilerdir.
O yüzden zevkler renkler ve taktikler tartışılmaz