igunayCOM adlı üyeden alıntı

Bi defa üreten Ak Parti! hükümeti! Bu adamlar sıfırdan üretseler de bizim 'MUHALİF!' kesim illa bunu yermek için bir şey bulur! Kendileri bugüne kadar ürete ürete ülkeyi uzaya çıkardılar ya? O sebeptendir!

Şu konuları konuşmayım konuşmayım diyorum.. Arkadaşım el insaf yaaa el insaf! Allah rızası için bu ülkenin yaptığı bir şeye de sahip çıkın! Bir kere de yerli diyin. Adam size dünyanın önde gelen markalarını örnek gösteriyor hala daha anlamıyorsunuz. O adamlar ürettikleri araçların üzerine aldıkları örneğin ismini mi yazıyor? Ya da biz bunu şu markanın bu modelinden aldık diye bir açıklama mı yapıyor? Prosedür böyle işliyorsa eğer Türkiye'de bu prosedürü işletiyor demektir. Şimdi o avrupa markaları bunu yapınca sizce de bi sıkıntı olmuyor ama Türkiye yapınca HIRSIZLIK yapmış oluyor öyle mi? Yapmayın. Bu ülkeye bu kadar düşman olmayın. Birazcık da kendi menfaatlerinizi bir kenara koyup ülkenin çıkarlarını gözetin! Bakın bu ülkeye bir şey olursa bize kapısını açacak ikinci bir Türkiye daha yok dünyada! Kendinize gelin lütfen. Hükümete düşmanlığınız ülkeye düşmanlığa dönüşüyor farkında değilsiniz! bu konunun dahi siyasete dönüşmesi kadar can sıkıcı bir şey daha yoktur herhalde ya!

Dip Not: Bu yazdıklarımı üstüne alınıyorsan sana da demişimdir bunları. Özellikle ismini vermek istemediğim dört kişi bu forumda sürekli her konuyu siyasete çevirip elinden geldiğince propaganda yapmaya çalışıyor! Ben düşüncelerimi yazdım. İyi ya da kötü kimseye cevap verip polemiğe girmeyeceğim!

Size son olarak diyeceğim: ÜLKEMİZİ SEVELİM!

Hadi EyvaAllah!


Hocam neden sahiplenmeyelim ? Çakmasını da üretseler üretsinler bunda bir sorun yok. Ama üretilen bir şey yok diyorum a parti b partisi yok devlet düzeyinde rezillik bu . Siz üretilen bir şey görüyormusunuz şu konuda ?

Çocuk mu kandırıyorlar halkı gerizekalı yerine mi koyuyorlar. Uzun zamandır yerli otomobil üretiliyor hazırlık aşamasında mühendisler çalışıyor tasarım masarım dediler, seçim vakti geldi diye alel acele 2.el arabaları almış işte yaptık araçlar bu diye gösteriyorlar. İşin aslı şu ki bu kadar kısa sürede hiç bir şey üretilemez zaten kimse de bunu beklemiyor neden üretemediniz de demiyor. Ama bunlar biz üretiriz aha da ürettik diye 2.el arabayı gösteriyorlar. Yani alıp o modelin benzerini falan yapmamışlar ki bildiğin 2. el araba bunlar ya, videoda ki araç yürüyen saab, fotodakiler cadillac . Bu düzenbazlık değildir de nedir ?

Çalıntı falan yapmak taklit etmek benzerini yapmak falan yok bu mevzuda . Direk başkasının yaptığını seçim üzeri boyayıp millete gösterip aha da yerli araba ürettik diye sunuyorlar. Sonra da üzerine sizin gibi savunanlar çıkıyor üretiyorlarmış da üreten x parti diye bok atıyormuşuz hahahaha abi ne üretmişler ortada olan malzeme belli çaba falan gerektirecek bir şey de yok, paran varsa sahibinden.com üzerinde aynı araç var gidelim alalım 2k kaplamasına versek 2k da fiberciye tampon yaptırsak biz de bunların ortaya çıkardığı malzemeye sahip oluyoruz, şimdi bu ortaya çıkarılıp yerli araç diye sunulabilir mi ?