aHoruz adlı üyeden alıntı

Fuat Avni, halkı pasifize etmek için kullanılan bir proje diye düşünüyorum. Bizzat R.T.E'nin talimatları doğrultusunda tweet atmakta. R.T.E ve a.k. partisinin yaptığı hukuksuzlukların hesabını çok yakında birilerinin soracağını bizlere aşılayarak güya içimizi rahatlatıyor ve insanların geldiği patlama noktasını biraz daha yumuşatıyor.


Bu da bir ihtimal fakat cemaatin sahiplendiği bir hesap. Sandığınız gibi sadece gaz alma amacıyla hükümet kontrolünde bir hesap değil. Zaten bir gaz aldığı da yok, bizim ülke halkı zaten tepkisiz. Dolayısıyla alınması gereken bir gaz da yok ortada.

Adama paramızı çalıyor diyorum çalsın başkalarıda çalıyor diyor, ulan terör örgütleriyle bağlantısı var diyorum olsun devletin bir bildiği var diyorlar, ulan böyle müslüman mı olur diyorum öyle deme onun bir bildiği var diyor,şunu yapıyor bahane bunu yapıyor bahane. Çalıyor ama biriktiriyor 2023 de Türkiye patlama yaşayacak bir anda zengin olcaz diye bekleyen insanlar tanıyorum. Muhalefet de zaten Aziz Nesin'in du bakalım nolcak hikayesinde ki gibi hep bekliyor. Yani gaz alınacak bir durum yok ki. Herkes hazmetmiş zaten, kimsede gaz maz yok.