Devlete feda olsun neyini soracaz afiyet bal şeker olsun.
Sözüm size değil ama bazı şeyleri eleştirirken insan şunu sormalı kendine
"O şunu bunu kötü yaptı şu kötü bu kötü şu berbat şu tarafı şöyle ULAN SEN NE YAPTIN ? o bari bişi yapmaya calısmış ya sen?"
Sözüm size değil ama bazı şeyleri eleştirirken insan şunu sormalı kendine
"O şunu bunu kötü yaptı şu kötü bu kötü şu berbat şu tarafı şöyle ULAN SEN NE YAPTIN ? o bari bişi yapmaya calısmış ya sen?"
Başlıca şu konuyu anlatayım, biz Başbakan ve ya Cumhurbaşkanı seçilmedik ki neyimizi sorguluyorsun? Bize ve ya herhangi bir insana fırsat verildi de biz mi değerlendiremedik? Artık bırakın şu zihniyeti "siz ne yaptınız" diye. Sürekli ve sürekli zam ve vergi artışı yaparak ekonomimiz şöyle güzel, böyle güzel diyemeyiz. Söz de 2016 yılında 12. büyük ekonomi olmamız bekleniyordu, bundan 10 yıl önce. Şimdi ki durumumuz ne? Gün geçtikçe daha batıyoruz, farkında değiliz. Yakında G-20 sıralamasından bile çıkacağız neredeyse, kalkmış onlar bunu yaptı, şunu yaptı diyorsunuz. Daha yerli motorumuz yok kalkıyoruz ondan bundan tasarım ve lisans alarak 'yerli otomobil' yaptık diyoruz. Yerli kelimesi benim bildiğim tamamen kendi halkın tarafından tasarlanır, üretilir ve piyasaya sürülen ürünlere denir. Şu zamana kadar 1.000 lira asgari ücret verirsek ekonomi çöker dediler, şimdi de gerekirse 1.500 lira yaparız diyorlar. Artık samanı bile ithal eden bir Ülke olduk farkında mısınız bilemiyorum? Şöyle bir artı noktası var onuda demeden geçmeyeceğim. Sadece ve sadece Askeri alanda iyi şeyler yaptı. O'da 90'lı yıllarda başlanılan projeleri bitirmekle ibaretti. Şuan da yerli dediğimiz silah'lar bile ya Almanya ya İtalya ya da Çin uyruklu ama sadece lisans alıp, yerli silah diyerek yutturuyoruz millete. Şimdi soruyorum; Bu Ülke'ye mi feda olsun yoksa başındakilere mi? Eğer bu Ülke'ye feda oluyorsa varsın benden de helal olsun, lakin kaç senedir gelişiyor ekonomimiz diyoruz lakin asgari ücret bir türlü 1000 lirayı geçmiyor. Yani olayı sen düşün.
Bunu tarafsız bir Vatansever olarak yazıyorum, bugün hangi parti gelirse gelsin halkından çok kendisi yiyecektir, bu zamana kadar da böyle olmuştur. İçlerinden bir tek kara oğlanı görmedim yemeyen bunu da belirteyim.