Yalnız bi' açıklama geldi otomobil olayıyla ilgili.
Meğerse (söyleneni aktarıyorum :) ) o arabalar zaten Cadillac'mış. Motor aşamasındaymışız ve motoru hazır bir araba üzerinde denemek istemişler. Görüntüsü, kasası halen hazırlanmamış. O yüzden böyle bir yanlış anlaşılma olmuş. Böyle söylüyorlar. :)
Detaylar için:
Yerli otomobil olayı sandığımız gibi değilmiş!
Meğerse (söyleneni aktarıyorum :) ) o arabalar zaten Cadillac'mış. Motor aşamasındaymışız ve motoru hazır bir araba üzerinde denemek istemişler. Görüntüsü, kasası halen hazırlanmamış. O yüzden böyle bir yanlış anlaşılma olmuş. Böyle söylüyorlar. :)
Detaylar için:
Yerli otomobil olayı sandığımız gibi değilmiş!
Peki neden o halde motorları da sergilemediler de araçların iç dış resmini çektiler, bir tane motoru araçtan söküp işte biz bunu yaptık diyebilirlerdi. Diğer yandan da öyle her motor her araca koyulmaz zaten, belli sistemler uyumlu olmaz zorunda. Hem bildiğim kadarıyla ülkemizde araçlara orjinal motor harici motor takmak yani motoru modifiye etmek çok ağır bir suçtur. Zaten Amerika'da araç sahiplerine yeterince güvenlik sağlamadığı için tutmayan ve daha sonra satışı yasaklanan bir modele de biz sahip çıkabilirdik. Bari motor bir aracın içinde denenecek ülkede olmayan bir araç yerine bu ülkede üretilen onlarca araç modelinden biri niye tercih edilmedi de, Amerika ve Avrupa'da farklı isimlerle aynı anda satışa sunulsa bile tutulmayan bir araçta denendi? Peki motoru yapacak mühendislerimiz varda iç dizaynda birkaç değişiklik yapabilecek hiç mi eleman yok? Dış tarafta değişim beklenemez zaten, ancak iç dizaynda da değişim olabilirdi biraz. Bu projeyi çeşitli yerlerden takip ediyorum ve bakan birkaç ay önce "4 tane prototip üzerinde çalışıyoruz ve 3 aracın görüntülerini eylül ayında sizlerle paylaşabiliriz." demişti. Ancak şimdide sadece motor üzerinde çalışıldığını belirtiyorlar... Bu yazdıklarım size karşı değil geneldir. Şu seviyede önemli bir projenin hiçbir şekilde hazır olmamasına rağmen sırf seçim kampanyası niyetine çok erkenden tanıtılıp, büyük bir hayal kırıklığı yaşatılmasınadır sitemim.