BigSEO adlı üyeden alıntı

Keşke herkes sizin gibi düşünse hocam. :)


Paylaştığım bilgi hakkında baya tepki aldım Özel mesaj aracılığı ile. Bu mesajları atan gencin bilgilerini vermeyeceğim ama mesajlarını harfiyen paylaşacağım.

Arakadaşa demissiniz ya böyle böyle diye, sizin için yapalım ozaman oluyormu kaliteli çalışma olmuyor mu gözlerinizle görün

Herkes seo piyasasını yüksek tutmaya calısıyor, ama herkesin aldıgı para belli 1 ay boyunca, 800 tl maaş alıyorlar, 1 site yapıyolar kendılerıne ev kira v.s derken bütçeleri baya kısıtlanıyor, bu bütçeler ile de güzel şeyler yapmak istiyorlar.

Bu yüzden, 100 Tl ye güzel calısmalarda yapılır yani arkadaşları yanlış bilgilendirmeye gerek yok yani hocam


Buda 2. Mesajı.

Hocam merhaba, forumda bir çok kişi bilmiş gibi konuşuyorda, 100 TL lik bütçeye, hedeflediğiniz 3 Adet Anahtar kelimesine çalışma yapabilirim.

-Alexadan düşüş
-Anahtar Kelimelerde Garanti yükseliş.

Detaylı raporlama.

Verdiğiniz paranın hakkını almazsanız, diyinki hocam yapamadınız beceremediniz bu işi diyin.

Ben garantisini veriyorum, kendi gözleriniz ile şahit olucaksınız.

1 Adet Makale yazdırınız, içerisinde 3 Adet anahtar kelime olacak şekilde.
Site adresinizi atın.

Gerisi bizde.

3 Hafta içerisinde, gözle görülür sonuçlar alacağınızdan şüpeniz olmasın.

Yapılan çalışmalar 3 Hafta İçerisinde kendini belli ediyor.


Şimdi bu genç madem bu kadar kesin ve net konuşuyor. O halde Film, uçak bileti, teknoloji, haber kelimelerinden göstersin kendini :) Doğruları söylediğimde insanlar bu şekilde tepki gösteriyor. Bugün aylık 1.000 tl ile çalışan seo firmaları 800 tl kendine ayiriyormus geri kalan 200 tl ne yapıyor acaba ? Tanıtım yazısı mi alıyor, backlink mi sağlıyor, Adwords reklamlarına mi kullanıyor, sitedeki iç seo kavramına mi harcıyor ? Neye harcıyor neye harcamıyor. Biri bana bunun açıklamasını yapsın 2007 yılından bu yana aktif olarak bu işler içerisinde olduğum zamana göre bu açıklamayı yapma gereği duydum. Yanildigim bir nokta varsa söyleyin bana :)