-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Wp altyapısını ısrarla önerenler, film, dizi, içine her alandan alıntı bilgiler alarak, güzel bir domainle reklamlardan para kazanırım diye site açan arkadaşları bu soruyu soran arkadaşın işiyle karıştırmayın. Kurumsal bir sistem için Wp kesinlikle saçma olur. Evet panelden güncellemeleri falan yapabilrsiniz dışa bağlı kalmadan. Ancak Wp=Faça Şahin. Bu benzetmeyi neden yaptım, evet kolay, basit bir kontrol sistemi vardır ve birçok değişikliği kendiniz de yapabilirsiniz üstünde ama sanayiden çıkamazsınız. Sürekli arıza, problem vb. olur. Hele ki farklı şeyler yapmak isterseniz ilerde anında sanayiye götürmek zorunda kalırsınız. Ama Cms'lerin içinde en şaşmazı Drupal'dir 10 yıldır araştırmalarım sonucunda vardığım kanı. Ya da siz özel yazılım yaptıracaksınız ama pahalı olur epey diye düşünüyorum. Sıklıkla karşılaştığımız Wp kullanan devler örneğine gelirsek; cpanelin adobe nin vb. kullandığı Wp altyapısı tamamen blog ve bilgilendirme amaçlıdır. Yani özel bir işlem yapmıyorlar üstünde. Yapıyorlarsa da trilyonluk firmalar Wp ile ciddi derecede oynatmışlardır, sıradan Wp kullanıcıları gibi alıp panelden modül ekleyip kullanmazlar diye düşünüyorum.