ama en kaliteli olmuyor öyle diyince , telefon kıyaslamasında tasarım, donanım, fiyat ve dayanıklılık söz konusu, sizin en kaliteli telefon demeniz özneldir demiyorum ki iphone rezalet ,çok iyi telefon iyi bir donanıma sahip olsa her alanda kullanılabilir fakat acı gercek 2012 den beri böyle olması, şimdi siz hız için arıyorsunuz fakat biri kamera içinde video izlemek içinde arıyor sırf hız var diye mi yani, sadece bu telefonda hız varsa kalitesi 0 dır, kullanışlı ve çok yönlü olmaz , kasma ve hız konusu kasmıyorda benim kide kasmıyor demek değil yada iphone hızlı olması değil iphonedan daha hızlı arayüzler var , şu anlayış var he bu android bu kasarda çoğu android telefonun parçasını başka bir firma üretiyor örneğin snapdragon, yada kamera, yada ram , belki yazılımı her telefonun ayrı olduğu için hatalar meydana geliyor ki firmaya yönelik bir durum, örneğin lg de snapdragon 810 azizliğine uğradı, peki asus ? yazılımı kötü yaptı, yani firmaya yönelik bir şey , bende siyah telefon alarak yaptım ki yaz günleri güneşi çekme dolayısıyla telefon kapanıyordu , 4 yıla girecek ve elimde android telefon var sarj eskisi gibi gidiyor, hız da öyle yani değişen bir şey yok , sizde 5 serisi olması lazım iyi hadi hızlı benimkide öyle karşılaştırmaya girersek en kaliteli olmuyor ? öyle değilmi
Sen kendi adına konuşuyorsun bende kendi adıma neden bunu kabullenmiyorsun? Bana göre senin saydıkların özellik değil. Bana göre çekici gelmiyor olamaz mı ?