BigSEO adlı üyeden alıntı
Şimdi birisi çıkıp Android işletim sistemi kullanan telefona iPhone'dan iyi der. Artık anlamıyorsunuz sanırım Apple dönemin en kaliteli telefonlarını üretiyor. Hayırlı olsun hocam en iyisini yapmışsınız.
VolkanC adlı üyeden alıntı
Şarzı yarım saat gidiyo olsa bile android telefonlardan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez güle güle kullan.
hocam iyi güzel telefon kasmıyor uzun vadelide başka neyi en kaliteli ?
2012-2015 arası İphone
full hd değil ( iphone 6s hariç, iphone 6s+ daha yeni oldu )
internet hızı daha yavaş ( iphone 6s ve iphone 6s+ daha yeni hız kazandı)
8 mp kamera ( iphone 6s ve iphone 6s+ daha yeni 12 oldu)
batarya 1400 den - 1800 olmuş ( iphone 6s+ hariç )
kasmıyor
androidten biraz daha güvenli
fiyat 2000-4000 tl
donanım dayanıklı değil
ses kalitesi orta
2012-2015 arası sony
full hd ek 4k seçenek
internet hızı daha fazla
23 mp kamera
batarya 2300- 3400 olmuş
kasma olasılığı var
biraz daha tehlikeye açık
fiyat 1000 tl - 3000 tl
donanım dayanıklı
ses kalitesi iyi
çıkıp diyinki bu telefonlar en kaliteli ve en iyi donanıma sahip, ben 2012 yılından beri full hd video izliyorum internet hızım daha iyi, daha iyi fotoğraflar çekip daha uzun süre telefonumu kullanıyordum, virus ve hacklenme olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım üstüne üslük bir telefona 1500 tl verdim, telefonumda çizik bile yok , çokta güzel müzik dinledim , hiç bir şekilde telefonum kasmadı 2012 yılından beri sıkıntı yaşamıyorum tek yaptığım hata telefonumu siyah renk alarak ısınmasını arttırmak oldu peki siz ne yaptınız ? aha kasmıyor diyip kendinizi avuttunuz galiba, çünkü elinizde iphone 6 da olsa bile benim telefonum donanım olarak sizinkine denk hatta daha iyi, evet kasmıyor olabilir böyle devam , kalite anlayışı insandan insana değişir en kaliteli demek baya yanlış bir şey ki iphone kaliteli olduğu bile tartışılır zira 2012 yılından beri kırılıp dökülen donanımına biraz bile önem vermeyen bir firmadan beklenti buysa evet kalite süpermiş