DG34 adlı üyeden alıntı

Çekilişe katılırdım evet ama bence şöyle de yapabilirsin.
blogunda yazı paylaşan çekilişte 2 kere yer alsın. Sosysl hesapları beğenen 1 kere..
Ücretle facebook'a reklam versen bile çekiliş olmalı bana kalırsa. bu ikisi tam kombo olur. Ama kendi reklamını kendin de yapabilirsin çekiliş ile..


O da aklımdaydı aslında afiş şeklinde duyuruyu ben kendim hazırlayabilirim. Blog yazarları da bu afişi paylaşır sadece. Bir de blogum için şu an makale girmeyi düşünmüyorum. İlerde sinema, oyuncu vs şeklinde eleştiri yazıları yazmayı düşünüyorum.

Ek Olarak:

murattorlak adlı üyeden alıntı

Türkiye deki çekilişler pek güvenilir gelmez millete. İphone 6 verilecek diyorlar vermiyorlar güven 0 olabilir bazı insanlarda. Bence facebook grubu aç veya sayfa aç oraya bir miktar insan topla sitene günlük 1000,2000 kişi girince çekilişi gerçekleştir. Aklımdaki fikiri söylemek istiyorum. Gizli konu aç sadece şifre ile girilebilen çekilişi kazanan kişiye şifreyi ver o konuda da full hd filmler olsun daha sitenizde paylaşılmamış filmler olsun.


Kardeşim sadece film müzikleri var sitemde illegal paylaşımlar olmadıgı için adsensem de mevcut. Film izleme sitesi değil yani. Öte yandan 2 yıldır blog yazdıgım için güven konusunda pek sorun çıkacağını zannetmiyorum. Beni bilen biliyor. Vaad edipte sonrasında göndermeyip arkamdan anama sövdürmem kimseyi.