-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuanda web tasarım kursu görüyorum arkadaşlar. Daha önceden de konu açmıştım fakat kursa gitmiyordum ve sadece Envato, wordpress için tema yapıp-satmak istiyordum. Şuan ilk adımlarını attım dersleri öğrenmeye başladım. Hocamla görüştüm ve bana wordpressi tanımamı söyledi. Wordpressi tanı derken sizce tam olarak neyi kastetmiş olabilir? Tam olarak öneri bekliyorum sizden arkadaşlar.
Yardım edecek herkese şimdiden teşekkürler.
zekican09
Gelirli Siteler Alınır PM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam wordpress'in sitesini inceleyebilirsiniz, websitelerini gezip
http://goo.gl/akZjO6 wordpressle iligili açılmış konulara bakabilirsiniz vs , yani başlangıç için bence biraz gezinti yapmalısınız
PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer hala bir blogun yoksa
www.wordpress.com dan bir blog açarak işe koyulabilirsin. Burada öğreneceğin şeyleri daha sonra ister hosting + domain alarak web ortamında ister localhost aracılığı ile kendi bilgisayarında wordpress kurulumu yaparak Wordpress'i daha iyi tanımış olursun. En azından mantığını ve çalışma algoritmasını kavraman Wordpress'i anlaman için ilk adımın olmuş olur. Bunun için istersen Youtube'da kaynaklar vardır onları kullanabilirsin.
Bunların hepsi sıfırdan başlayıp tanıman için ilk adımların olur hocam. Sonrasında zaten kodlama mantığını anlamaya başlarsın ve böylece codex.wordpress.org adresindeki kaynakları da kullanarak kendini ileri taşımış olursun.
İyi çalışmalar diliyorum.
Allah hepimize rahmet eylesin!
WPD
Wordpress Geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biraz php 5 bilgisi ve tema yapımını öğrenmen lazım, sonrasında yapacağın temanın işlevlerine göre araştırıp ilerlersin.
ssimsek.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bildiğin duyduğun herşeyi uygulamalı bir şekilde öğrenmelisin. Eklentileri kurcala, blogları takip et, tema üstünde değişiklik yap vb. yeterli olacaktır.