Eğer hala bir blogun yoksa www.wordpress.com dan bir blog açarak işe koyulabilirsin. Burada öğreneceğin şeyleri daha sonra ister hosting + domain alarak web ortamında ister localhost aracılığı ile kendi bilgisayarında wordpress kurulumu yaparak Wordpress'i daha iyi tanımış olursun. En azından mantığını ve çalışma algoritmasını kavraman Wordpress'i anlaman için ilk adımın olmuş olur. Bunun için istersen Youtube'da kaynaklar vardır onları kullanabilirsin.
Bunların hepsi sıfırdan başlayıp tanıman için ilk adımların olur hocam. Sonrasında zaten kodlama mantığını anlamaya başlarsın ve böylece codex.wordpress.org adresindeki kaynakları da kullanarak kendini ileri taşımış olursun.
İyi çalışmalar diliyorum.
Bunların hepsi sıfırdan başlayıp tanıman için ilk adımların olur hocam. Sonrasında zaten kodlama mantığını anlamaya başlarsın ve böylece codex.wordpress.org adresindeki kaynakları da kullanarak kendini ileri taşımış olursun.
İyi çalışmalar diliyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Siteleri inceliyorum. Fakat wordpress kurulumu yaptım şuanda var blog olarak, woocommerce olarakta var. fakat genel olarak woocommerce ağırlıklı çalışmak istiyorum.
Ek Olarak:
hemen göz atıyorum hocam. çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
Bildiğin duyduğun herşeyi uygulamalı bir şekilde öğrenmelisin. Eklentileri kurcala, blogları takip et, tema üstünde değişiklik yap vb. yeterli olacaktır.
evet hocam eklentileri kurcalamam şart sanırsam. Çünkü ben html, js ve css öğreniyorum. PHP Dersi almıyorum
Ek Olarak:
Biraz php 5 bilgisi ve tema yapımını öğrenmen lazım, sonrasında yapacağın temanın işlevlerine göre araştırıp ilerlersin.
hocam ben sadece jquery+javascript, html ve css dersi görüyorum. php tema yapmak için şart mıdır :(