3rKaN
Klasik Tüketici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
657
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
forumbim'de takılırdım bende bir zamanlar, birde 2ekmek1sut vardı :D msn demişken, webcam ile fotoğraf çekip msn fotoğrafı yapardık teey gidi günler tey. şimdi önüne gelende prof makine, 13 mp telefon kamerası. durum mesajına dinlediğin şarkıyı koyup gönderme yapmak falan ne günlerdi be
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Üstteki üyenin nickini karıştır yeni bi kelime türet, en uzun topic rekorunu kırıyoruz, üstteki üyeye şarkı armağan etmece.... :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
esnaragah adlı üyeden alıntı
Değişmeyen tek şey değişimdir. Ayak uyduracaksın. Yoksa geri kalırsın işte. Ben de o vakitleri çok iyi hatırlıyorum ama böyle nostalji yapacak kadar da özlemiyorum.
Bu saatten sonra geri kalsakta sıkıntı yok.Ben nostalji yapıcak kadar özledim şahsen.
Serhan adlı üyeden alıntı
Keşke değişen tek şey forum siteleri olsa, eskiden forum sitelerinde ki o samimiyet ve iyi niyet şuan insanların ikili ilişkilerinde bile bulunmuyor.
kesinlikle katılıyorum.
aynen eskilerin efsane forumlarıydı.
3rKaN adlı üyeden alıntı
forumbim'de takılırdım bende bir zamanlar, birde 2ekmek1sut vardı :D msn demişken, webcam ile fotoğraf çekip msn fotoğrafı yapardık teey gidi günler tey. şimdi önüne gelende prof makine, 13 mp telefon kamerası. durum mesajına dinlediğin şarkıyı koyup gönderme yapmak falan ne günlerdi be
Aynen bende ondan bahsediyorum güzel günlerdi.
Olric adlı üyeden alıntı
Üstteki üyenin nickini karıştır yeni bi kelime türet, en uzun topic rekorunu kırıyoruz, üstteki üyeye şarkı armağan etmece.... :p
Gelecek nesil bunları hiç bilemicek :D Baya zevkliydi bu oyunlar..Forum oyunları :D
Ek Olarak: bir aralar açtığım forum sitemden bir kare arşivden aldım . PSP-turk.com idi domain.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Eskiler anı olarak birer birer hala hayal gibi göz önünde hey gidi günler hey.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-