Değişmeyen tek şey değişimdir. Ayak uyduracaksın. Yoksa geri kalırsın işte. Ben de o vakitleri çok iyi hatırlıyorum ama böyle nostalji yapacak kadar da özlemiyorum.
Bu saatten sonra geri kalsakta sıkıntı yok.Ben nostalji yapıcak kadar özledim şahsen.
Keşke değişen tek şey forum siteleri olsa, eskiden forum sitelerinde ki o samimiyet ve iyi niyet şuan insanların ikili ilişkilerinde bile bulunmuyor.
kesinlikle katılıyorum.
En büyüğü zevkli.org du oyuncehennemi vardı diğer program vs forumlarıda vardı ressam'ın
aynen eskilerin efsane forumlarıydı.
forumbim'de takılırdım bende bir zamanlar, birde 2ekmek1sut vardı :D msn demişken, webcam ile fotoğraf çekip msn fotoğrafı yapardık teey gidi günler tey. şimdi önüne gelende prof makine, 13 mp telefon kamerası. durum mesajına dinlediğin şarkıyı koyup gönderme yapmak falan ne günlerdi be
Aynen bende ondan bahsediyorum güzel günlerdi.
Üstteki üyenin nickini karıştır yeni bi kelime türet, en uzun topic rekorunu kırıyoruz, üstteki üyeye şarkı armağan etmece.... :p
Gelecek nesil bunları hiç bilemicek :D Baya zevkliydi bu oyunlar..Forum oyunları :D
Ek Olarak: bir aralar açtığım forum sitemden bir kare arşivden aldım . PSP-turk.com idi domain.