sinans1996 adlı üyeden alıntı

10 Aylık youtube projemden sonra bende böyle bir işe giriştim. Genel izlenimlerim videonuzu izledikten sonra bu sektörde pek çok kişinin bu işe giriştiğini bilmenizi ve sizden önce ki kanalları örnek almak yerine kendinize özgü bir şeyler üretmenizi tavsiye ederim özellikle bir videoyu hazırlamadan önce daha önce hazırlanmış mı hazırlandıysa ne kadar popüler bunlara çok dikkat etmelisiniz. Yani daha önce hazırlanmamış türde videolar daha çok ilgi uyandıracaktır. Burada asıl husus şu hazırladığınız videoların benzerlerini hazırlayan veya sizden önce o başlıkta o içerik ile alakalı videoyu hazırlayan kişi daha doğrusu popüler YouTuber diyelim biz buna sizin videonuzda direk yanda önerilen videolarda çıkacağından direkt izleyicinizi çekebilir ve diğer videolarınızı gezmelerini önleyebilir.


hayırlı günler,
dikkate değer bir konuyu dile getirmişsiniz. Teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Sertac YANIK adlı üyeden alıntı

İçerikleri bu şekil gireceksen YouTube yerine bir web sitesi açmanı öneririm.


Hayırlı günler,
web sitesi konusunda da bazı araştırmalarım var. Fakat bu biraz daha zaman ve emek isteyen bir konu. İlginiz için teşekkürler.

Ek Olarak:

srhtycl adlı üyeden alıntı

Bu işi iyi beceren kanallar var. Artık çok fazla olmaya başladı ki biraz can sıkıyor. Bana kalırsa konsepti slayttan öteye taşımanız gerekiyor. Mesela ciddi soluk ve ürkütücü bir makyajla, konuya göre giyilen kostümle kendinizi çekerek bu videoları anlatırsanız, konsepti iyi olduğu için tutma ihtimali var. Diğer bir sorun, sesiniz çok arkadan geliyor ve dolgun değil. Sesiniz, arka planda çalan müziğin önüne geçmeli ama bu videoda arkasında kalmış.

Başarılar dilerim.


Hayırlı günler,
Vakit ayırıp izlediğiniz ve önerileriniz için teşekkürler...