-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
başlıkların ve içeriğin seo'ya çok uyumlu değil. bu şekilde gidersen googleden az ziyaretçi gelir.
uzun keywordler (long tail keywords) ile konu aç içeriği buna göre ayarla. url'yi buna göre ayarla. ilk paragrafta long tail keywords geçir.
long tail keywords konusunu biraz araştır, tabii bilmiyorsan.
nacizane tavsiyelerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk olarak temanı değiştirmekle başlayabilirsin.Tasarım hiç güzel değil.Kullandığın font Türkçe karakterlere uygun değil.İngilizce olarak kalmış bazı kelimeler var.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bol bol içerik paylaşmaya özen gösterin ayrıca Sosyal medya'yı mutlaka kullanarak paylaşımlar yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
siteni pek incelemedim. Önericeğim şey siteye eklenen içerikler. Yazı başlığı keyword olmalı ve aranma hacmi yüksek fakat rekabeti düşük olan kelimeler seç. Adworsdan bakabilirsin. Başlığı seçtikten sonra buna uygun makaleni yaz ve makale içindeki anahtar kelime dağılımın orantılı olsun.
Yazı içindeki anahtar kelimenin biri italik biri altı çizili biri de linkli olsun. Yani kısaca eklediğin yazıların sadece özgün olması önemli değil. Aranma hacmi yüksek ve rekabet oranı düşük olsun. Bu şekilde her gün minimum 3-4 yazı ekle. Bunun dışında bloglara üyelik aç ve buralarda linkleme yaparak paylaşım yap. ( blogger, tumbler, wordpress, diigo vs ) facebook ve twitter hesaplarında paylaşım yap. Ana sayfana mutlaka kaliteli sitelerden tanıtım yazıları al ana sayfan güçlensin ki eklenen yazılarda iyi sıralamada çıkasın. Ve sitene eklediğin yazılar minimum 250+ kelime olsun. Açıklayıcı ve anlatımı güzel olsun. Gereksiz cümleler kullanma. 1 ay bu şekilde devam et aradaki farkı görüceksin.
Not: Özellikle söylüyorum google da hiç aranmayan ya da çok az aranan anahtar kelime ile ilgili istersen 100 tane yazı yaz faydası olmaz. Aranma hacmi yüksek ve rekabeti düşük anahtar kelimeler ile ilgili yazılar yayınla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Onerileriniz icin hepinize tesekkurlr. Tavsiyelerinize uyacagim.
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel bir ilgin yoksa ya da ciddi yatırım yapmayacaksanız artık şu güzellik, beslenme, sağlık ıvır zıvır işlerinden vazgeçin derim.
Bu konularda çok fazla rekabet var. Üstelik rakipleriniz de çok güçlü. Hürriyet, Mynet, TV kanalları, dünyaca güzellik firmalarının siteleri vb...
Ha derseniz k, birkaç yıllık site alırım, makalesidir, linkidir, seosudur kesenin ağzını açarım; orayı bilemem.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tahmin ediyorum ki ilk önceliğin para kazanmak olduğu için hitlerin artmıyor :)
100 tekil hitli sitede adsense in ne işi var ? %1 TO olsa günde 10 kuruş kazanmak için mi var ?
Tasarımı da beğenmedim ayrıca. Kırmızı çok cart bir kırmızı örneğin. Font Türkçe'ye uygun bir font değil. Logo yok. Siteye girdiğinde aidiyet duygusu oluşmuyor.
Ayrıca mesleğin nedir bilmiyorum fakat 'özgün' kavramını biz çok yanlış anlıyoruz. Kelimeleri değiştirerek özgünleştirdiğimiz yazıları haydi Google anlamıyor, peki ya kullanıcı ? Özellikle sağlık vb. uzmanlık gerektiren konulardaki makalelerden bahsediyoruz bir de senin siten için.
Şu soruyu sor kendine. Binlerce sağlık, güzellik zırt pırt sitesi var. Bazıları çok iyi, çok eski, dominant siteler vs. Peki onların sitesinde var olmayıp da senin sitende var olan nedir ? Neden senin sitene gireyim de onların sitesine girmeyeyim ? Bu soruyu kendine sor ve bu cevap doğrultusunda hareket et.
Eğer bu site kişisel blog olacaksa (ya da öyleyse), o halde daha sıcak bir site olmalı. Girdiğim an ilk dediğim şey (yani ilk intiba) şu oldu: (hedef kitlesi kadın, konu güzellik, kilo verme vs, resimler copy paste, yazılar copy paste)
Çok acımasız olmamıştır umarım ama sitene giren ziyaretçiler emin ol daha acımasız olacaktır.
Bu arada mobil temana bakma fırsatım olmadı ama şu an çok çok çok önemli mobil. Bunu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Uykum olmasa yazacak çok daha fazla şey var ama benden bu kadar :)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de aynı şeyleri yazacaktım hemen belirtmişler zaten.Sen bu konuyu açarken ne güzel sorunu sormuşsun."hitlerim artmıyor arttırmak için ne yapmalıyım" on numara beş yıldız.Senin gibi hiti olmayanlar google girip senin sormuş olduğun bu sorunun aynısını soracaklar ve bu site bir şekilde karsılarına cıkacak.Düz düşün biraz başlıklar havalı olacak diye ziyaretçilerden olma :))
www.psikolojiservisi.com