hocam sonuna kadar katılıyorum bu makalenize ben bunun önüne gectim işte ben indir bindir işi yapyorum sitelerimde öncelikle sunun altını çizeyim bunu kendiniz denemeyin ziyaretci bana muhtac bunu belki böbürlenmek havalara girmek olarak algılıyor olabilirsiniz lakin ben bu işte hep birinciyim size söyle acıklamada bulunayım bir kitabın ismini yanlıs yazıp upload edmişim ve gelen herkes kitabı benden çalarak kendi sitelerinde paylasmıslar bu kitap dün lazım oldu kitabı aramaya basladım her indirdigimin içinde benim logom var :D linkler degişiyordu ama benim logom hic degişmedi bunu yazma sebebim ben bu işte iyiyim ben ziyaretcileri istedigim şekle sokabilirim siz denemeyin ben linklerimi kapattım 3 günde paylasımdan cok mesaj vardı suan paylasımın 2 katı mesaj var :D ve öyle abuk subuk yazanlar saymıyom sildigim bir ton mesajda hariç ..yani ben emegime saygı duyulmuyorsa onlara zorluk cıkartırım madem bana geliyorsun ben link kıslatmıyorum onla bunlar gibi sana virüs vermiyorum ve ilk bende varsa bunada bir cevap yamzak bence sana düşer öyle alıp gitmek saygısızlıgın daniskası olur.
benim bir sitem vardı aynen yukarda belirttigim gibi tertemiz bir siteydi günlük tekili 10 bin sitenin cevap kimse yazmıyor birde gelen kesim okuyan kesim yani elit tabaka ve üstüne birde mahkeler basladı işte o avukat senin bu avukat benim kovalamaca sitem düştü nihayetinde ziyayaretcilere benim kadar kzgın olan biri olabilirmi bundan sonra kurmus oldugum düzenimde ziyaretci geliyorsa hayrına gelmiyor ben iyiyim ki bana geliyor gitsin rakipten indirsin hic umrumda degil ben indirden kazanmıyorum ki :D uzun lafın kısası ben cok dertliyim