Ne dediğinizi anlamadım hiç. Neyin istatistiğini yapıp fiyat vermişim? Biriyle karıştırıyor olmayasınız?
Yok sırf envanto ve tasarım ile ilgili isteğimden dolayı bunu diyorsanız egonuz patlama yapmış. Bu şeyleri sizin kazancınızı bilerek isteyemem. Sizin isatiğinizi de yapacak değilim. Bu envantoya tema gönderme işinin aklıma düşmesi için de size ihtiyacım yok. Sadece tasarımdan anlamadığım için öğrenmek istediğimiz şeyler birbirimizde bulunduğu için bunu yazdım.
Bu kadar egoist ve terbiyesiz bir insan olduğunuzu bilseydim size bunu hiç önermezdim zaten. Bu saatten sonra üstüne tonla para verseniz sizinle hiç bir şey yapmam.
Yok sırf envanto ve tasarım ile ilgili isteğimden dolayı bunu diyorsanız egonuz patlama yapmış. Bu şeyleri sizin kazancınızı bilerek isteyemem. Sizin isatiğinizi de yapacak değilim. Bu envantoya tema gönderme işinin aklıma düşmesi için de size ihtiyacım yok. Sadece tasarımdan anlamadığım için öğrenmek istediğimiz şeyler birbirimizde bulunduğu için bunu yazdım.
Bu kadar egoist ve terbiyesiz bir insan olduğunuzu bilseydim size bunu hiç önermezdim zaten. Bu saatten sonra üstüne tonla para verseniz sizinle hiç bir şey yapmam.
Ben çok özür dilerim daha önce tartıştığım bir arkadaş sandım sizi ve o yüzden böyle sert bir tepki ile çıkıştım, affedin.
http://prntscr.com/8to4ro
Şimdi sorguladım ve onun olmadığını anladım tekrar özür dilerim.
( Egoist asla değilim, olsam gelip burada yaşça küçük olan arkadaşlarda dahil bilgisine tecrübesine güvendiğim arkadaşlardan bana özel ders verin adı altında konu açmam :) )
FurkanKandemir adlı üyeden alıntı
Özünde back-end developer'im. Bir front-end kadar pratik olamasam da psd to html'yi sorunsuz yapabiliyorum. Günün belli saatlerinde tw ile anlatabilirim sıfırdan mantığıyla birlikte çünkü hazır sistem kullanmadığım için işlerimin her aşamasını genellikle kendim yapıyorum. Fakat şunu bilmelisiniz ki bu işlemde sadece html/css yetmiyor. Yeri geliyor responsive işlemleri için jQuery bilmeniz gerekiyor :)Normalde anlatım yapmıyorum ama üniversitede arkadaşlar sağ olsun alıştırdılar beni ders anlatmaya :)
Detaylar için skype ekleyebilirsiniz.
Çok çok sevinirim hemen skype adresiniz için PM gönderiyorum.
Saygılarımla ..