KeremALTANSOY adlı üyeden alıntı

Şarjda beklet bikaç saat. Sonra home + tuş kilidi tuşuna basılı tut. Resetler cihaz kendini. Yinede olmazsa bilgisayara bağlayıp yeniden yazılım kur. Burdada olmazsa servis yolu gözükecek gibi :(

bir gece boyunca beklettim ama nafile. Home+Lock tuşunu da kaç kere kullandım maalesef. Bilgisayara bağlayınca da ekranı açıp onay vermek lazım ama onu yapamam işlev yapmıyor çünkü.

Ek Olarak:

Being adlı üyeden alıntı

Cihazı Recovery Mode'a alıp bilgisayarınıza taktığınızda cihazı tanıyor mu? Tanıyorsa cihazınızın yazılımını yenileyip yeni bir iPhone olarak ayarlayın. Eğer cihazınızı Recovery Mode'dayken tanımıyorsa hiç ellemeden servise gönderin. Cihazı Recovery'de tanıyıp, üzerine bir de yazılım yenilemesi yapıyorsa ve buna rağmen ekranın durumu aynıysa sorun büyük ihtimalle donanımsal olacaktır, yine servise götürün.

Recovery Moda nasıl alayım ekranda hiç bir şey gözükmüyor vaktinde yapacağımdan emin olamam.

Ek Olarak: şu anda tekrar kendine geldi ancak kapatınca tekrar gidecek.Kapanmadan yazılım olarak bütün şansımı denemek istiyorum.