engin07 adlı üyeden alıntı
herhangi bir kesinti yaşamadım, ne havale / eft nede para çekip alma. Farklı bankaların atm'lerinden bile her ay belli bir sınırda ücretsiz para çekimi yapabiliyorsunuz.
umittopcan adlı üyeden alıntı
paypalın banka hesabı hali. Herşey internet üzerinden ve ücretsiz. Sadece ayda 1 kez başka bankaların atm sinden para çekmeye izin veriyor, 1 ay içinde 2 kez olursa ücret alır. Bunun dışında bir ücreti yok.
sokrates adlı üyeden alıntı
ortada bankaları olmadığı için giderleride yalnızca personel ödemeleri oluyor sponsor birçok firmalarıda var . Ayrıca birçok alandan da gelir elde ediyorlar zaten örneğin başka bankamatikten ayda 1 den fazla apra çekme durumu yada kredi kullanımı vb gibi hocam.
ayazzz adlı üyeden alıntı
ayrı başlık açmak istemedim arkadaş konuyu açmış bende bir soru sorayım , google adsense hesabına enpara ekleyebiliyor muyuz ? , finansbank gördüm ama enpara yok galiba
mertbalci adlı üyeden alıntı
herhangi bir kesintisini şuana kadar yaşamadım. Ekstra olarak ödediğim bir çok faturadan ve kart ile yaptığım alışverişten %50'ye kadar geri ödeme iadesi aldım. Ayrıca her ay yaptıkları onlarca güzel kampanya oluyor. Her ay 3 sefer başka bankalardan ücretsiz atm işlemi yapma olanağı sağlıyor.
Not: Kayıt olurken enpara hesabı olan birisini referans gösterirseniz karşı tarafın adına istanbul'da kendilerine ait ormanda bir ağaç dikiyorlar. Bu şekilde kayıt olursanız sevinirim.
ozzyfb adlı üyeden alıntı
hayatımda ilk kez ücretsiz reklamını yapacak kadar memnun olduğum bir bankacılık sistemiyle çalışmaktayım :)
hiçbir şeye para ödemediğiniz gibi kullanışlı kampanyaları da olmakta. Kafan rahat olarak alabilirsin.
pear adlı üyeden alıntı
eft, havale ücretlerinin olmaması yanı sıra direkt internet şubesi üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz ve onaylanması durumunda da hemen atm den çekebiliyorsunuz. Bence türk bankaların arasında işini en iyi yapan enpara
kurşun kalem adlı üyeden alıntı
evet her şey ücretsiz. Artı olarak çok hoşuma giden ve şaşırdığım bir durumdan bahsedeceğim.
Bir sayfam için facebooktan reklam verdim. Reklam için 50 lira harcamıştım. Aradan 2 hafta falan geçti. Bir baktım hesabıma 25 lira geri iade edilmiş. Google play, facebook gibi eğlence harcamalarında %50 iade kampanyası olduğunu biliyordum ama reklam olayının dahil olduğundan haberim yoktu.
On numara bankadır. Ha niye ücret alınmıyor söyleyeyim. Fiziksel bir banka değil. Her şey dijital ortamda haloluyor. Banka şube kirası, elektiridiğidir, personel maaşıdır falan filan gibi masrafları yok. Nasıl kar ediyorlar. O da basit; bizim paramızı alıp faize yatırıyorlar. Durum budur yani.
serras62 adlı üyeden alıntı
neden işlem ücretsiz yapıyorlar çok merak ediyorum? çıkarları ne aracaba. çıkarsız kolunu kıpırdatmaz bankalar.
hepinize çok teşekkür ederim. çarşamba günü geldi temsilci işlemleri yaptık kullanıma başladım. Herkese öneriririm