-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yanlış hatırlamıyorsam 256 tane hesaba girip oyundaki eşyalarını kendi karakterime aktarmıştım. Bunu okuyan mağdur arkadaşlardan özür dilemiyorum, sazanlığınıza yanın.
Tam fırının kapısının çaprazında siyah bir cüzdan gördüm, aldım yerden, içini açtım. İçinde bir adet kimlik ve toplamda 70 TL para. Yolda para görsem alır cebe atarım ve bunuda attım cebe, cüzdanıda fırıncıya verdim.
1 aylık süresi dolan kanallar bana geri dönüşün nasıl olduğunu sorduklarında "yeterli geri dönüşü alamadık, maalesef sizle anlaşamayacağım" gibi cümleler kurup onları geri çevirdim.
Milyonlar kazansanız da şu zihniyeti değiştirmediğiniz sürece yaptığınız işlerden hayır gelmez.
34 kişi bu mesajı beğendi.
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu 1 aylık reklam sürecinde satışlarım 3 katına çıkmıştı. Elde ettiğim geliri saklıyordum ve ileriki reklam yatırımı için kullanacaktım. 1 aylık süresi dolan kanallar bana geri dönüşün nasıl olduğunu sorduklarında "yeterli geri dönüşü alamadık, maalesef sizle anlaşamayacağım" gibi cümleler kurup onları geri çevirdim. Hesabımda da yüklü bir para birikmişti.
Şunu okuduktan sonra yorum yapmak dahi istemiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Yani ilk olarak HELAL olmayan kazanç ile bu işlere başlamışsınız. Bunun ileride nasıl döneceğini bilemeyiz ama ben hayırlı bir iş olduğunu düşünmüyorum.
Başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tabii ki önceden di 500 TL masraf ile kurabilmek :)
Şimdi fiyatlar uçtu hocam.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
Hafiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kardeşim o 250 bini 1 gün içerisinde 1 M yapalım istersen. Tempobet'e atalım. 3-4 tane 2 gol olacak maç bulalım sonra gelsin paralar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hikayenizi büyük bir zevkle okudum. Açık sözlü oluşunuzu ve kendinizi kahramandan çok gerçek olarak anlatmanızı da sevdim. O cüzdan hikayesi de bunlardan bir tanesi. Sektöre 50 TL ile girdiğim o dönemlerden bugüne ne kadar kazandığımı hatırlamıyorum ancak aklımda olan hep 50 TL ile girdiğim şu yolda geldiğim konum var. Şayet yeni projende yardıma ihtiyacın olursa mesajım bulunsun elimden gelen yardımı yapmak isterim.
İş hayatında başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Belkide tamamını dikkatle okuduğum nadi makalelerdendi. Allah yolunuzu açık etsin. Umarım hayallerinizin daha üstüne çıkmayı başarırsınız. Başarılar :)