erdalgozum adlı üyeden alıntı

400 - 650 arası bir fiyat biçilebilir. Tabi bu fiyat şu an için biçilebilir. Zira siten giderek değer kazanan bir durumda. Tüm dikkatleri çekebilecek tamamen özgün bir paylaşım, umulmadık farklı bir hareket, sıradışı bir sıçrama ise siteni marka haline getirip değeri çok yüksek bir konuma sürükleyebilir. Proje gayet başarılı. MaşaAllah.



Pozitif yorumlar + ilgi için çok teşekkür ederim hocam.

Ek Olarak:

negiu adlı üyeden alıntı

Hocam içerik bana pek kaliteli görünmedi açıkçası, ayrıca domain ve içerik çok alakasız gibi duruyor. Bence pek bir şey etmez



aksine domain ve site tam özdeşiyor kategorilerde medya bazlı tüm ieçriklere yer verildi. Bir haber girişi yapılmıyor hepsi o. Makale özgünlüğü ise tartışılamaz bir durum kalitesi konusunda haklı olabilirsin hocam herkesin ilgisini çekebilecek içerikler olmayabilir ama format bu oldugu için bu sekilde devam ediyorum.

Ek Olarak:

sadrazam adlı üyeden alıntı

Bence kendine özgün tema yazdır sitede gezinmesi biraz sıkıntı. bu temayı daha önce çok sitede gördüm. yazıların özgün olması güzel.


aslında önceki temamı türkiyede kullanan çok az kişi vardı ve çokta güzel yorumlar almıştım ancak bu tema daha kullanışlı daha sade ve bunaltmıyor. herşeyin yeri belli herşey daha okunaklı. seo bakımındanda etkili + reklam alanlarıda etkili oldugunu düşünüyorum bu sebeple bir süre bu sekilde devam edicem. Teşekkür ederim yorumlarınzı için.