negiu adlı üyeden alıntı

Hocam nesi orantılı en az 10 kilo fazlası var yaşına göre ^^


1.85 boy ile 95 kilo arasını değerlendirdim o yüzden öyle dedim. Boyu uzun olan insanlar pek kilolarını belli etmezler saklarlar. Boy uzunluğu adele uzunluğu demektir. Kas yapısını doldurmak daha zordur.

Ek Olarak:

warpower adlı üyeden alıntı

evet fazlam var vermek istiyorum :D :D



Hangi sporlarla uğraşmalıyım ? Tahminen ne kadar sürede istediğim vücuda sahip olabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.


Kilo vermek istiyorsan fitness'a başlayabilirsin fitness'ın amacı sıkı estetik bir vücuttur. Verilen kardiyo programı şikayet ettiğin fazla kilolarından seni kurtaracaktır. Tabi düzenli beslenmeyle beraber.

Ek Olarak:

CrimsonKinq adlı üyeden alıntı

Hocam 17 yaşındayım ama boyun yasitlarima gore biraz kısa spor salonuna gidiyorum başlayalı 10gun oldu sizce barfiks zıplama dışında boyu uzatacak hareketler varmı acaba ?


Merhaba, yaşın daha küçük olduğu için boyunun uzamasını ümit ediyorum tabi aile ve genetik yapı kısa boylu değil ise. Barfiks ve ip atlamak evet boyu uzatır. Basketbol voleybolda boyu uzatır. Bu sporları da değerlendirebilirsin Babası kısa olduğu halde uzun olan insanlar tanıyorum. Onun haricinde calf press - leg press - squat veya ayakta shoulder press gibi omuriliğe yukarıdan ve aşağıdan baskı yapacak hareketlerden uzak durmanı tavsiye ederim. Sevgilerle.