-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sona kalacağını düşündüğüm sosyal ağlardan birisi, diğerleri gelip geçici olacak ama Twitter eğer şuan ki politikalarını devam ettirirse uzun dönem popüler kalacaktır, özellikle de öz ve sade olması onu çekici kılıyor.
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Twitter 140 karakteri kaldırma gibi düşüncesi var eğer bunu yaparsa insanların sıkılacağını düşünüyorum çünkü twitter'ı twitter yapan o az karakter imkanını sağlayarak kullanıcıları uzun yazılarla sıkmamasıdır şahsi görüşüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Twitter her ne kadar şuan popülaritesini korusa da bu ileride Facebook ile aynı kaderi paylaşacağını engelleyemeyecek.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Elbette tüm siteler aynı sonu yaşayacak, değişim her zaman sektörde ki lider firmaları da aşağı düşürecektir ancak bu firmalarda ayakta kalmak için her şeyi yapıyorlar. Örneğin Facebook'un Instagram ve Whatsapp'ı alması veya Twitter'ın Periscope ile beraber birkaç firmayı alması. Bu arada 140 karakter konusunda biraz artışa gidilebilir, 180 karakter gibi ancak fazlası olursa o da hızlı bir çöküşe girer ne yazık ki... Bana göre Instagram Facebook tarafından satın alınmamış olsaydı, Facebook şuan da çok daha kötü durumda olabilirdi, ancak Twitter hala gelişmeye ve yeniliğe devam eden bir platform, henüz Facebook gibi Doygunluk noktasına ulaşmadı.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Facebook'un da, Twitter'ın da çöktüğü yok, çökeceği de yakın zamanda görünmüyor. Şaka mısınız dostlar :) Ya da 'çökmek' kelimesinden çok farklı şeyler anlıyoruz...
Doygun dediğiniz Facebook geçenlerde anlık online rekorunu kırdı 1 milyar online ile... :)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adam silikon vadisine yeşil vadi dedi ya la :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Facebook en iyisi twitter ' a bugüne kadar bir anlam vermeedim twettle varya yoksa o