lostyazilim
tr.link

[Sabit Maaş] Freelance İngilizce News Editörü Aranıyor - VARDİYALI

11 Mesajlar 1.925 Okunma
lstbozum
tr.link

Ejder Ejder Etraf.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba ingilizce news kaydı bulunan web sitemiz için eleman alımı yapacağız.

-Günlük 7 saat içerik girişi yapacak.
-Deneyimli olacak.
-Başlık ve özet ingilizce ve özgün olacak.
-İçerikler düzenlenecek, ara başlık bold vs. yapılıp okunaklı hale getirilecek.

Haberleri news U.K ve U.S'de başta çıkarabileceğine inanan, ben bu işte iyiyim diyen, kaliteli haber yapabilen editörler aranıyor.

Ayrıca spam kasmayacak, sitenin var olan konumunu geriye taşımayacak ve kalitesini arttırabilecek birisi aranıyor.

-Lütfen özel mesaj atarken sadece 'ne kadar veriyon?' , 'bu işin bütçesi ne kadar?' gibi sorularınızı sona saklayın ve sizden istenilen referans, tecrübe gibi bilgilerinizi ön plana alın.

NOT: İLAN ACİLDİR
WebRoot

kişi bu mesajı beğendi.

Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..
wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
UDS 85 puanım, lisans ve yuksek lisans diplomam mevcut; aynı zamanda 5 farklı ülkede bulunma şansım oldu, forum ve google aramalarinda ilgilendiğim konu ve işleri görebilirsiniz. teklifiniz ile ilgilenirseniz geri dönüş yapabilirsiniz.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

TorkCreative TorkCreative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Vereceğiniz iş saatinde kaç yazı yazılacak ise size bir kişi tahsis edebilirm ingiliz dili edebiyatı mezunu.Hertürlü özgünlük konusunda garanti verebiliriz. detayları alabilirsem bir fiyat sunalım.

• Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Yetkili arkadaş ile görüşüldü, fiyat konusunda beklentiyi karşılamadığı düşncesiyle anlaşma sağlanamadı Ejder bey, teşekkürler. Freelance mantığına sabit saat kısıtlaması ve yüksek beklenti uygun değil; iş kısıtlaması olabilir, şu kadar makale, şu kadar gorsel/yazı temini denirse daha sağlıklı olacaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Yetkili arkadaş ile görüşüldü, fiyat konusunda beklentiyi karşılamadığı düşncesiyle anlaşma sağlanamadı Ejder bey, teşekkürler. Freelance mantığına sabit saat kısıtlaması ve yüksek beklenti uygun değil; iş kısıtlaması olabilir, şu kadar makale, şu kadar gorsel/yazı temini denirse daha sağlıklı olacaktır.

Pekala

Arkadaşlar 7 saat için 1000TL ücret verilecektir. İlgilenenler başvurabilir.

Günlük 7 saatinizi ayırmanız yeterli olacaktır. Sizden 10 bin içerik istenmiyor, disiplinli, dürüst ve çalışmayı seven bir arkadaş saatte 4-5 adet haberi çok rahat çıkarır. Zaten 1 haber maksimum 2-3 dakikasını ya alır ya almaz.

ibrahimsacakli ibrahimsacakli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Yabancı haber sitesi sahibiydim domain duruyorda news kayıtlı ama sunu söyliyim size 7 saat 1bin tl cok az diye düsünüyorum saatte 4 5 haber dusunun en assağa 700 kelime ve 7saatte 35 haber bunu normal yazıyla carparsanız fark edersinizki cok aza fiyat veriyorsunuz yazılar seo içerikli özgün olucagı için arkadasların emekleri dısında kalacakları vardır ben haberler için özel bot kullandım cunku fiyatlar pahalı oldugu için bu konuda fiyatı arttırırsanız arkadaslar daha iyi çalıscaklardır ben fikrimi söyledim sadece hocam yanlıs anlamayın fikrimi sundum

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

ibrahimsacakli adlı üyeden alıntı

Hocam Yabancı haber sitesi sahibiydim domain duruyorda news kayıtlı ama sunu söyliyim size 7 saat 1bin tl cok az diye düsünüyorum saatte 4 5 haber dusunun en assağa 700 kelime ve 7saatte 35 haber bunu normal yazıyla carparsanız fark edersinizki cok aza fiyat veriyorsunuz yazılar seo içerikli özgün olucagı için arkadasların emekleri dısında kalacakları vardır ben haberler için özel bot kullandım cunku fiyatlar pahalı oldugu için bu konuda fiyatı arttırırsanız arkadaslar daha iyi çalıscaklardır ben fikrimi söyledim sadece hocam yanlıs anlamayın fikrimi sundum

Merhaba ilanı tam olarak okumadınız sanırım 700 kelime özgün falan olmayacak.

Bizim talebimiz sadece başlık ve özet kısmının özgün olması burayı toplasanız 40 kelime etmez.

Ek olarak yazı içi düzenlenecek o kadar, yani ara başlıklar bold yapılacak, noktadan sonra paragraf bitmiş ise bir boşluk bırakılacak vs. Yani okunaklı yapılacak.

ibrahimsacakli ibrahimsacakli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
hocam ben sadece fikrimi söyledim bide ingilizce haber cesidi için az oldugunu belirttim insallah bulursunuz yapabilcek birini hocam hayırlı arayıslar

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

ibrahimsacakli adlı üyeden alıntı

hocam ben sadece fikrimi söyledim bide ingilizce haber cesidi için az oldugunu belirttim insallah bulursunuz yapabilcek birini hocam hayırlı arayıslar

Yok tabiki söyleyeceksiniz ben sadece yanlış anlaşılmayı düzelttim. Tamamen özgün falan olmayacak.

Ayrıca (U.K ve U.S olmak üzere)

https://news.google.com.tr/?edchanged=1&ned=uk&authuser=0
https://news.google.com.tr/?edchanged=1&ned=us&authuser=0

yığınla kaynak var.

• Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Özgünleştirilmiş makale istenmesi, kaynağın kolay bulunması gibi etmenler işi cazip kılıyor evet.
Ancak şöyle düşünmek gerekir, hem ingilizce konu tarama ve içerik düzenleme yapılacak, 7 saatlik bir çalışma performansı isteniyor.Yani saat başı ortalama 5-6 güncel haber çıkacak, 5 stabil olsa günde 35 makale türetilecek, ayda 1050 makale ortalama tutacaktır.

İngilizce olarak gün içerisinde sürekli olarak takip sağlayarak işlem görüp, ayda 1000 makaleyi 1000 TL'ye yapıldığını düşündüğümüzde, wm forumlarının ortalamasına göre bile oldukça ucuz bir fiyat oluyor, bir moderatör olarak siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum.

Bütçe arttırılır ve iş için çerçeve çizilebilirse önceki mesajımda belirttiğim gibi; bir kelime sayısı, bir beklenen makale sayısı gibi minimum değerler belirtilirse oldukça güzel bir iş; bilgisayar başında çakılı kalınması istense bile..

İngilizce news kaynaklı haberlerin hiçbiri 100 kelime ortalama ile yayınlanmıyor, minimum 250-300 kelime oluyor; ayrıca bir görsel, bir video talebi var iş veren arkadaşımızın, bunların hepsini düşünmek gerekir.

Yine de imkan sağlandığı ve bizimle paylaşıldığı için teşekkürler, çok zorda kalan arkadaşların düşünebileceği bir teklif olarak görüyorum.
dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al