lostyazilim
tr.link

HTML ve CSS Özel Ders vermeyi düşünüyorum

3 Mesajlar 432 Okunma
lstbozum
tr.link

pxjasius pxjasius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek PHP Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 57 / 53
  • Ticaret 7, (%86)
öncelikle lise öğrencisiyim ve yakın bir zamanda uzunca bir tatilim var. bu yüzden bu boş zamanı değerlendirip ucuz yollu html css özel dersi vermeyi düşünüyorum. anlatımları skype üzerinden ekran paylaşımı açarak yapmayı düşünüyorum. önce htmli bir günde bitirip (html 1 günde anlaşılabilir) ardından css derslerine başka gün geçmek istiyorum. ilgilenen arkadaşlar olursa pm yoluyla veya skype : pxjasius üzerinden benimle iletişime geçebilirler.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Aklımda 2 soru var, lise öğrencisi olarak yakın zamanda tatil nasıl oluyor? Bayağıdır sahalardan uzak kaldığım için soruyorum eskiden bizim bi şubat tatilimiz vardı :)

Öte yandan html sizin için 1 günde bitebilir, ancak karşı taraf bu kadar kolay anlamayacaktır, buna hazırlıklı olun ;)
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

pxjasius pxjasius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek PHP Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 57 / 53
  • Ticaret 7, (%86)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Aklımda 2 soru var, lise öğrencisi olarak yakın zamanda tatil nasıl oluyor? Bayağıdır sahalardan uzak kaldığım için soruyorum eskiden bizim bi şubat tatilimiz vardı :)

Öte yandan html sizin için 1 günde bitebilir, ancak karşı taraf bu kadar kolay anlamayacaktır, buna hazırlıklı olun ;)

seçim dolayısıyla 5 günlük tatil var. html zaten detaylı birşey olmadığı için karşı taraf anlayana kadar anlatırım sıkıntı yok ders bittikten sonra zaten tekrar edecektir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al